Artikel top billede

Billede: Apples hjemmeside.

Apple klar med nye AirPods: Her er opgraderingerne

Andengenerationen af Apples AirPods har netop ramt gaden. Her er opgraderingerne og prisen for Apples nye trådløse høretelefoner.

Anden version af Apples Airpods er netop blevet gjort tilgængelige via Apples hjemmeside.

De nye Airpods kommer med en række opgraderinger, men det kan allerede nu afsløres, at udseendet er det samme.

En af de store ændringer er, at Airpods, udover standardmodellen, nu også kan fås i en version med en 'Wireless Charging Case'. Det vil sige en udave, hvor Airpods velkendte hvide opladnings-etui også kan oplades trådløst.

Den trådløse opladning kører på standarden Qi, som burde virke med stort set alle trådløse opladere på markedet.

Den nye trådløse opladningsetui er næsten identisk med det nuværende etui, men er dog på ydresiden udstyret med et lille LED-lys, der viser status på opladningen.

Ny mere kraftig chip

Den anden store nyhed er den nye chip, H1, som Apple har puttet ind i de hvide øresnegle.

H1'eren forbedrer ifølge Apple batterilevetiden med en times ekstra taletid, giver hurtigere forbindelse og understøtter 'Hey Siri'-funktionen, der teleporterer Apples digitale kunstige intelligens-assistent frem.

Den ekstra times taletid svarer ifølge Apple til en 50-procents forbedring sammenlignet med forgængeren.

De nye Airpods koster 1.379 kroner med standard opladning, mens prisen hedder 1.749 kroner med det trådløse etui, som også kan købes særskilt for 679 kroner.

Apple tilbyder også kunderne gratis at få høretelefonerne indgraveret ved check-out.

Der er fortsat ingen nyheder om Apples trådløse oplader Airpower.

Læs mere om det her: Apple-produkt har gennem mere end et år været ramt af mystiske forsinkelser: Men nu kan det langt om længe være på vej




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere