Center for Cybersikkerhed: Danske virksomheder bør outsource deres it-drift for at styrke it-sikkerheden

Interview: Danske virksomheder bør stærkt overveje, hvem der driver virksomhedens it-drift, hvis man gerne vil beskytte virksomheden bedst muligt mod hackerangreb. Sådan lyder opfordringen fra Center for Cybersikkerhed.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Hvorfor mange virksomheder bør overveje, hvem der skal drive deres it-systemer
  • Hvilke virksomheder CFCS særligt mener bør se efter en ekstern leverandør til at drive it-systemerne
683
3:30 min
Det er ikke ligegyldigt, hvem der driver din virksomheds it-systemer, hvis du gerne vil holde hackerne på afstand, advarer Center for Cybersikkerhed nu om.

Derfor opfordrer Thomas Lund-Sørensen, chef for centeret, til at virksomheder overvejer en ekstra gang, om det er den bedste løsning selv at drive virksomhedens egne it-systemer.

Vil du gerne læse resten? Bliv abonnent

Hvad er Computerworld Premium? Se gratis artikel her

Allerede abonnent?

Prøv Premium i en måned

19,-

eksklusiv moms

Køb nu
1 måned 195,-
12 måneder 1.795,-

Vil du ringes op?

Første måned koster 19 kroner. Herefter er prisen 195 kroner pr. måned. Alle priser er eksl. moms. Med moms er prisen hhv. 23,75 kroner for første måned og herefter 243,75 kroner pr. måned samt 2.243,75 kroner for 12 måneder. Automatisk fornyelse af abonnement.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
It-fejl hos politiet kan have givet forkerte domme gennem syv år
Der er blevet opdaget en fejl i forbindelse med politiets behandling af teledata. Det kan have konsekvenser for domme, der er blevet afsagt i en syvårig periode.
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.