Artikel top billede

Toke Kruse, stifter af regnskabsprogrammet Billy.

Toke Kruses regnskabsselskab Billy giver regnskabspraksis skylden for misvisende resultater: "Det gik godt i 2017, men regnskabsteknisk så det ikke sådan ud"

Regnskabsprogrammet Billy har aflagt et regnskab, der viser, at den negative bundlinje og egenkapitalen fra 2017 er skiftet ud med sorte tal. Det skyldes tilbagebetalingen af et lån. Toke Kruse afviser, at selskabet har været økonomisk presset på noget tidspunkt. Han giver i stedet gældende regnskabspraksis skylden for ikke at tegne "et retvisende billede." "Revisorer er et sjovt folkefærd," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i Billys seneste regnskab
  • Få Toke Kruses forklaring på, hvorfor gældende regnskabspraksis ikke giver et retvisende billed
  • Find ud af hvordan tilbagebetalingen af et lån har sikret Billy sorte tal på bundlinjen
  • Se hvilken 'væsentlig fejl' revisoren har rettet i Billys regnskab for 2017
  • Se Billys direktør forklare fejlen
1.210
6:15 min
Tilbagebetalingen af et lån på 2,3 millioner kroner fra regnskabsprogrammet Billys amerikanske søsterselskab sikrer Toke Kruses selskab et millionoverskud samt en positiv egenkapital.

Lånet kom tilbage i forbindelse med salget af Billys amerikanske søsterselskab.

Tilbagebetalingen af lånet er dermed den direkte forklaring på, at Billy har vendt resultaterne fra 2017, der både viste et underskud og en negativ egenkapital på to millioner kroner til et overskud på 2,5 millioner kroner i 2018.

Toke Kruse afviser over for Computerworld, at Billy på noget tidspunkt har været udfordret trods den negative egenkapital og bundlinje i 2017, der nu er blevet reddet af tilbagebetalingen af lånet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.