Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Mystisk kæmpeordre fik bitcoin-kursen til at stige voldsomt

Det var en pludselig kæmpe-ordre fra en hemmelig køber, der ser ud til at være årsagen til, at bitcoin-kursen tirsdag pludselig steg voldsomt.

Det vakte nogen opsigt, da kursen på kryptovalutaen bitcoin tirsdag pludselig og uden varsel steg med 20 procent i løbet af få timer.

Det kan du læse mere om her: Bitcoin-kursen stryger pludselig til vejrs igen: Nu på højeste niveau siden november

Nu ser det ud til, at katalysatoren for den pludselig kursstigning kan have været en kæmpehandel foretaget af en hemmelig køber, som pludselig opkøbte kryptovaluta for 100 millioner dollar.

Købet blev placeret i en række kryptovaluta-børser som Coinbase, Kraken og Bitstamp.

Direktør i kryptovaluta-firmaet BCB Group, Oliver von Landsberg-Sadie, siger til Reuters, at alt tyder på, at kursstigningen har været forårsaget af handlen.

“Der har været en enkeltstående ordre på omkring 20.000 BTC, som er blevet algoritme-håndteret på tværs af disse tre børser,” siger han til Reuters.

Ifølge ham blev der købt for små 7.000 BTC i hver af disse børser inden for en enkelt klokketime, hvilket var mere end nok til at påvirke kursen.

Det er uklart, hvem køberen er, og Reuters skriver, at ingen analytikere kan udpege nogen særlig årsag eller udvikling, som gør, at tiden kan være særlig gunstig til at købe bitcoin for så mange penge.

Læs også: Det er præcist 10 år siden, at den første bitcoin så dagens lys – bliver den omstridte kryptovaluta nogensinde stueren?
IT-JOB

Region Midtjylland

Vil du begejstre med data?

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Test Manager – QEA

NKT (Denmark) A/S

IT Project Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere