Artikel top billede

Nets-ejer klar til at købe op for milliarder af kroner - Nets skal være blandt de største

Nets skal være blandt de største på betalingsmarkedet, og ejeren er klar til at købe op for op mod 70 milliarder kroner for at skabe en paneuropæisk vinder.

Det danske betalingsselskab Nets skal være blandt de største i Europa, og for at nå det mål, er selskabets ejer i form af kapitalfonden Hellman & Friedman klar til at opkøbe selskaber for op mod 70 milliarder kroner, fortæller bestyrelsesformand Stefan Goetz til Finans.

“Vi tror, at der er et vindue i de næste par år for virkelig at skabe værdi og bygge en paneuropæisk vinder. Vi har nok krudt til at købe også meget store selskaber,” siger han til avisen.

Kapitalfonden købte i fjor Nets for 33 milliarder kroner, hvilket du kan læse mere om her: Nets solgt: Overtages af kapitalfond - dit Dankort og NemID får ny ejer.

Siden er Nets blevet lagt sammen med tyske Concardis Payment Group, der især opererer i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Det fusionerede selskab har hovedkvarter hos Nets i Ballerup uden for København.

I forbindelse med fusionen i sommer meddelte Nets, at ideen var at 'ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri."

Concardis blev dengang betegnet som 'et ideelt springbræt til resten af Europa.'

Det kan du læse mere om her: Nets fusionerer med tysk konkurrent i kæmpe-fusion: "Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri"

Blot et par uger efter opkøbet af Concardis købte Nets det polske e-betalingsfirma DotPay/eCard for godt en halv milliard kroner.

Det kan du læse mere om her: Nets køber polsk firma for mere end en halv milliard kroner

Læs også:

Nets' overskud styrtdykker med 900 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere