Artikel top billede

Kendt it-mand valgt som bestyrelsesformand for Roskilde Festival

Direktør i DI Digital, Lars Frelle-Petersen, sætter sig i spidsen for Roskilde Festival som ny formand for bestyrelsen.

Den kendte digitaliserings-mand Lars Frelle-Petersen, er blevet valgt som ny formand for Foreningen Roskilde Festival, der står bag Danmarks største og mest kendte musikfestival.

“Mandag aften blev jeg af bestyrelsen for Foreningen Roskilde Festival valgt som ny formand sammen med Marianne Ifversen, der bliver min nye stærke næstformand,” meddeler Lars Frelle-Petersen i et opslag på LinkedIn.

Han afløser den mangeårige formand Steen Jørgensen, der i forrige uge ikke blev genvalgt til bestyrelsen, da Foreningen Roskilde Festival afviklede sin årlige generalforsamling.

Lars Frelle-Petersen har en lang karriere i øverste lag af det digitale Danmark bag sig som digitaliseringschef i Finansministeriet, direktør i Digitaliseringsstyrelsen og i det seneste års tid direktør for DI Digital.

"Sammen med den øvrige bestyrelse, direktion, medarbejdere og frivillige skal vi fortsætte udviklingen af Nordeuropas største og vigtigste festival og sikre, at den fortsat udvikler sig succesfuldt de næste 50 år. Det er et stort ansvar og super spændende opgave. Tak for tilliden," skriver Lars Frelle-Petersen i sit opslag.

Han har tidligere meddelt, at han er kommet på festivalen siden 1989 og at han har været frivillig siden 1991.

"Jeg vil gerne give festivalen noget tilbage og tror mine ledelseserfaringer og erfaringer med digital omstilling fra den offentlige og private sektor kan komme Roskilde Festival til gode."

Det kan du læse mere om i denne artikel i RoskildeNyt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere