Artikel top billede

Kendt it-mand valgt som bestyrelsesformand for Roskilde Festival

Direktør i DI Digital, Lars Frelle-Petersen, sætter sig i spidsen for Roskilde Festival som ny formand for bestyrelsen.

Den kendte digitaliserings-mand Lars Frelle-Petersen, er blevet valgt som ny formand for Foreningen Roskilde Festival, der står bag Danmarks største og mest kendte musikfestival.

“Mandag aften blev jeg af bestyrelsen for Foreningen Roskilde Festival valgt som ny formand sammen med Marianne Ifversen, der bliver min nye stærke næstformand,” meddeler Lars Frelle-Petersen i et opslag på LinkedIn.

Han afløser den mangeårige formand Steen Jørgensen, der i forrige uge ikke blev genvalgt til bestyrelsen, da Foreningen Roskilde Festival afviklede sin årlige generalforsamling.

Lars Frelle-Petersen har en lang karriere i øverste lag af det digitale Danmark bag sig som digitaliseringschef i Finansministeriet, direktør i Digitaliseringsstyrelsen og i det seneste års tid direktør for DI Digital.

"Sammen med den øvrige bestyrelse, direktion, medarbejdere og frivillige skal vi fortsætte udviklingen af Nordeuropas største og vigtigste festival og sikre, at den fortsat udvikler sig succesfuldt de næste 50 år. Det er et stort ansvar og super spændende opgave. Tak for tilliden," skriver Lars Frelle-Petersen i sit opslag.

Han har tidligere meddelt, at han er kommet på festivalen siden 1989 og at han har været frivillig siden 1991.

"Jeg vil gerne give festivalen noget tilbage og tror mine ledelseserfaringer og erfaringer med digital omstilling fra den offentlige og private sektor kan komme Roskilde Festival til gode."

Det kan du læse mere om i denne artikel i RoskildeNyt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere