Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Kendt it-mand valgt som bestyrelsesformand for Roskilde Festival

Direktør i DI Digital, Lars Frelle-Petersen, sætter sig i spidsen for Roskilde Festival som ny formand for bestyrelsen.

Den kendte digitaliserings-mand Lars Frelle-Petersen, er blevet valgt som ny formand for Foreningen Roskilde Festival, der står bag Danmarks største og mest kendte musikfestival.

“Mandag aften blev jeg af bestyrelsen for Foreningen Roskilde Festival valgt som ny formand sammen med Marianne Ifversen, der bliver min nye stærke næstformand,” meddeler Lars Frelle-Petersen i et opslag på LinkedIn.

Han afløser den mangeårige formand Steen Jørgensen, der i forrige uge ikke blev genvalgt til bestyrelsen, da Foreningen Roskilde Festival afviklede sin årlige generalforsamling.

Lars Frelle-Petersen har en lang karriere i øverste lag af det digitale Danmark bag sig som digitaliseringschef i Finansministeriet, direktør i Digitaliseringsstyrelsen og i det seneste års tid direktør for DI Digital.

"Sammen med den øvrige bestyrelse, direktion, medarbejdere og frivillige skal vi fortsætte udviklingen af Nordeuropas største og vigtigste festival og sikre, at den fortsat udvikler sig succesfuldt de næste 50 år. Det er et stort ansvar og super spændende opgave. Tak for tilliden," skriver Lars Frelle-Petersen i sit opslag.

Han har tidligere meddelt, at han er kommet på festivalen siden 1989 og at han har været frivillig siden 1991.

"Jeg vil gerne give festivalen noget tilbage og tror mine ledelseserfaringer og erfaringer med digital omstilling fra den offentlige og private sektor kan komme Roskilde Festival til gode."

Det kan du læse mere om i denne artikel i RoskildeNyt.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Saab Danmark A/S

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere