Windows-patch kan få computere med installeret antivirus-software fra Sophos, Avast og McAfee til at crashe

Windows-computere med installeret sikkerhedssoftware fra en række kendte selskaber kan gå ned, når ny Windows-opdatering installeres.

Den nyeste Windows-opdatering kan få din computer til at gå ned, hvis du har installeret antivirus-software fra en række af verdens største it-sikkerhedsselskaber.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau drejer sig om antivirus-programmer fra selskaber som Sophos, Avast og McAfee.

Microsoft udsendte egentlig opdateringen op til påske, men trak opdateringen tilbage, efter brugerne havde meddelt, at deres computere enten frøs eller ikke kunne genstarte.

Der har angiveligt været kompatibilitets-problemer med antivirus-programmerne Avira og ArcaBit, hvilket fik Microsoft til midlertidigt at blokere for.

Senere har det vist sig, at også computere, der har installeret antivirus fra McAfee, har problemer.

Det drejer sig ifølge vores amerikanske nyhedsbureau primært om Windows 7- og Windows 8.1-computere, mens Windows 10-pc’er ikke ser ud til at være ramt.

Man kan omgå problemet ved at boote i Safe Mode, slå antivirus fra og dernæst reboote.

Vores nyhedsbureau meddeler desuden, at flere af de ramte antivirus-leverandører også har meldt ud om måder, hvorpå man kan omgå problemet.

Læs også: Her er de bedste antivirus-programmer lige nu: Store kendte selskaber er ikke med i toppen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Den rigtige dokumenthåndtering er i den grad med til at sikre effektiviteten i din virksomhed. Det hjælper både din virksomhed og dine medarbejder til at spare tid, mindske risikoen for fejl og leve op til gældende regler. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel kan digitaliseres først.

20. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Organisér din Spend Management strategi
Med den stigende økonomiske usikkerhed og omkostningerne ved de evigt voksende reguleringer, så må virksomhedsledere kigge ind i deres organisation for at drive profitabilitet og vækst, som en konkurrencemæssig fordel. Det første skridt i denne proces er at identificere hvilke Spend-processer der skal optimeres, ved at benchmarke de nuværende performance levels mod ledernes performance. I dette whitepaper kigger vi nærmere på bl.a. KPI’er og optimering af Spend-strategi, så du udnytter potentialet bedst muligt.