Artikel top billede

Windows-patch kan få computere med installeret antivirus-software fra Sophos, Avast og McAfee til at crashe

Windows-computere med installeret sikkerhedssoftware fra en række kendte selskaber kan gå ned, når ny Windows-opdatering installeres.

Den nyeste Windows-opdatering kan få din computer til at gå ned, hvis du har installeret antivirus-software fra en række af verdens største it-sikkerhedsselskaber.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau drejer sig om antivirus-programmer fra selskaber som Sophos, Avast og McAfee.

Microsoft udsendte egentlig opdateringen op til påske, men trak opdateringen tilbage, efter brugerne havde meddelt, at deres computere enten frøs eller ikke kunne genstarte.

Der har angiveligt været kompatibilitets-problemer med antivirus-programmerne Avira og ArcaBit, hvilket fik Microsoft til midlertidigt at blokere for.

Senere har det vist sig, at også computere, der har installeret antivirus fra McAfee, har problemer.

Det drejer sig ifølge vores amerikanske nyhedsbureau primært om Windows 7- og Windows 8.1-computere, mens Windows 10-pc’er ikke ser ud til at være ramt.

Man kan omgå problemet ved at boote i Safe Mode, slå antivirus fra og dernæst reboote.

Vores nyhedsbureau meddeler desuden, at flere af de ramte antivirus-leverandører også har meldt ud om måder, hvorpå man kan omgå problemet.

Læs også: Her er de bedste antivirus-programmer lige nu: Store kendte selskaber er ikke med i toppen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere