Windows-patch kan få computere med installeret antivirus-software fra Sophos, Avast og McAfee til at crashe

Windows-computere med installeret sikkerhedssoftware fra en række kendte selskaber kan gå ned, når ny Windows-opdatering installeres.

Den nyeste Windows-opdatering kan få din computer til at gå ned, hvis du har installeret antivirus-software fra en række af verdens største it-sikkerhedsselskaber.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau drejer sig om antivirus-programmer fra selskaber som Sophos, Avast og McAfee.

Microsoft udsendte egentlig opdateringen op til påske, men trak opdateringen tilbage, efter brugerne havde meddelt, at deres computere enten frøs eller ikke kunne genstarte.

Der har angiveligt været kompatibilitets-problemer med antivirus-programmerne Avira og ArcaBit, hvilket fik Microsoft til midlertidigt at blokere for.

Senere har det vist sig, at også computere, der har installeret antivirus fra McAfee, har problemer.

Det drejer sig ifølge vores amerikanske nyhedsbureau primært om Windows 7- og Windows 8.1-computere, mens Windows 10-pc’er ikke ser ud til at være ramt.

Man kan omgå problemet ved at boote i Safe Mode, slå antivirus fra og dernæst reboote.

Vores nyhedsbureau meddeler desuden, at flere af de ramte antivirus-leverandører også har meldt ud om måder, hvorpå man kan omgå problemet.

Læs også: Her er de bedste antivirus-programmer lige nu: Store kendte selskaber er ikke med i toppen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?