Artikel top billede

(Foto: Christian Radil Fotografi / Christian Radil Fotografi)

Millionerne vælter ud af kendt dansk it-iværksætters firmaer

Millionerne vælter ud ad den danske internet-iværksætter Mads Faurholts firmaer i store dele af verden.

Millioner af kroner vælter ud af den danske internet-iværksætter Mads Faurholts firmaer, der har opereret i i alt 13 lande, skriver Finans.

Mads Faurholt har i flere år været i gang med at opbygge en forretning med webbaserede prisportaler i Asien, Latinamerika og Europa.

Men ifølge avisen er det norske datterselskab lukket, og der er underskud i tre andre lande, inklusive danske Samlino.dk.

Ifølge avisen er der desuden ‘massive problemer’ med at få forretningsmodellen til at fungere ‘flere steder’ i Asien.

Mads Faurholt selv oplyser til Finans, at der samlet set er underskud i både Asien, Europa og Latinamerika, men at det ikke er afgørende, da hans fokus lige nu ikke er at tjene penge.

“Så længe vores brugere kan lide vores produkt, er vi på rette vej. Og på et eller andet tidspunkt - ligesom for Twitter og Amazon og Zalando og alle mulige andre – begynder økonomien at hænge så meget sammen, at vi kan dække de faste omkostninger,” siger han.

Læs også:

Manden med 300 millioner it-investeringskroner i lommen: Her er markedet for den næste store online-succes

Danske it-iværksættere henter 150 millioner i investor-kapital: "Sådan skaffede vi pengene"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere