Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: © European Union 2017 - Source : EP / Genevieve ENGEL)

EU-parlamentet stemmer for at samle biologiske oplysninger om 350 millioner borgere i en fælles database

EU-parlamentet har vedtaget en lov der gør det muligt at kombinere en række databaser om biologiske oplysninger på EU's borgere.

EU-borgeres såkaldte biometriske oplysninger som figeraftryk og billeder af deres ansigter skal fremover samles i en fælles database, der skal gøre det muligt at søge i oplysningerne på tværs af EU landende.

Det har EU-parlamentet vedtaget, skriver ZDNet.com.

Databasen kommer til at gå under navnet Common Identity Repository (CIR) eller det 'fælles identitets lager' frit oversat til dansk.

Læs også: Mystisk database med opsigtsvækkende detaljer på 1,8 millioner kvinder afsløret: Registrerede om kvinderne var 'BreedReady'

Den kommer til at indeholde oplysninger om 350 millioner mennesker, hvis oplysninger altså allerede er indsamlet men fremover bliver samlet i en fælles europæisk database.

Ideen bag databasen er at gøre arbejdet lettere for de europæiske myndigheder, der får mulighed for at søge i databaserne et enkelt sted.

Databasen kommer derudover til at indeholde navn, fødselsdag, pasnummer og fingeraftryk på det omkring 350 millioner borgere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere