Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Telenor og Eniig går sammen i fiberaftale: Kommer til at dække 300.000 danske adresser

Telenor og det jyske energiselskab Eniig går sammen i stor bredbåndsaftale, som kommer til at dække 300.000 danske adresser.

Det nord- og midtjyske energiselskab Eniig slår dørene op for Telenor, der nu får adgang til Eniig’s fibernet.

Det dækker 300.000 adresser i det midt- og nordjyske, som Telenor nu får mulighed for at udnytte til at tilbyde hurtig fiberbredbånd.

Aftalen følger i kølvandet på en aftale mellem konkurrenterne Telia og Ewii fornylig om bredbåndsadgang i Trekantsområdet.

Den kan du læse mere om her: Telia og Ewii går sammen i stor bredbåndsaftale: Telia flytter bredbåndskunder over på Ewiis fibernet.

Ifølge Telenor og Eniig er der tale om et ‘vigtigt skridt i åbningen af fibernettene i Danmark.’

“Åbningen af fibernettet på kommercielle vilkår sikrer forbrugerne meget mere valgfrihed og er helt i tråd med vores ønsker om større adgang til fibernettet for flere. Vi har hele tiden haft som målsætning at åbne fibernettet for alle interesserede, siger kommerciel direktør i Eniig, Mads Brøgger.

Aftalen indgåes formelt mellem Telenor og Eniig-datterselskabet OpenNet, som har udviklet det, som parterne kalder for en ‘brancheplatform,’ som kan forbinde parternes teknologier.

De første Telenorkunder skal efter planen tilsluttes Eniigs fibernet inden nytår.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere