Artikel top billede

Den danske netværksoperatør Teracom skifter navn efter ejerskifte og opkøb af konkurrent: Se det nye navn her

Den danske netværksoperatør Teracom skifter navn efter salg og fusion. Det nye navn skal signalere en ‘fornyet virksomhed,’ hedder det.

Den danske netværksoperatør Teracom skifter navn til Cibicom, hvilket står for ‘Critical Infrastructure for Broadcast, IoT and Communication.’

Det sker i kølvandet på ejerskifte i slutningen af 2018, hvor kapitalfonden Agilitas trådte ind som ejer, samt opkøb fornylig af den danske gren af Relacom, som producerer og installerer blandt andet mobil- og beredskabsnet.

Teracom står bag 34 sendemaster og 3.500 kilometer fibernetværk, der forbinder datacentre, sendemaster, programudbydere og andre netværks-operatører.

Med navneskiftet til Cibicom ønsker selskabet ‘at skabe en mere sammenhængende og fornyet virksomhed,’ hedder det.

Ifølge selskabet vil det fremover fokusere på både den hidtidige forretning inden for broadcast, beredskabskommunikation og infrastrukturservices på at blive en ‘væsentlig spiller’inden for ‘udbygning af en bredere vifte af teleinfrastruktur,” hedder det.

Dette skal ske med afsæt i Relacom-forretningen.

Selskabet oplyser, at Relacom som datterselskab samtidig skifter navn til Cibicom Services.

“Med nye ejere i ryggen, vil vi både kunne videreudvikle vores hidtidige forretning inden for broadcast, beredskabskommunikation og infrastrukturservices, og samtidig sætte yderligere fart på udviklingen af vores tilbud inden for datacenter co-location og løsninger indenfor Internet of Things (IoT),” lyder det fra direktør Martin Bo Hjort Løbel.

Selskabet har hovedkvarter i Høje Taastrup uden for København.

Det landede i det senest offentlige regnskabsår - 2017 - en nettoomsætning på 274 millioner kroner og et resultat på 53 millioner kroner.

Selskabet beskæftigede her godt 70 medarbejdere.

Læs også: Kapitalfond indsætter tidligere Nianet-topfolk på topposter i Teracom
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
ATP vil inden længe slette koden til sit hastudviklede it-system til udbetaling af milliarder af feriepenge-kroner
It-løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriepenge har nu næsten udtjent sin rolle. Milliarder af feriepenge er røget igennem systemet, som ATP byggede på få måneder, men som nu skal afvikles. "Vi slæber selvfølgelig ikke rundt på den del af koden, som det ikke giver mening at beholde," siger underdirektør i ATP, Gitte Klæbel.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.