Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Coop på vej til at blive international software-leverandør: Vil sælge systemer til udlandet

Dagligvarekæden Coop vil sammen med Microsoft forsøge at sælge ny-udviklede it-systemer til udlandet.

Den danske dagligvarekæde Coop gør klar til at blive international softwareleverandør. Selskabet vil sammen med Microsoft forsøge at sælge nyudviklede kunde- og betalingsssystemer til udenlandske butikskæder, skriver Finans.

Coop er godt i gang med at investere halvanden milliard kroner i ny teknologi - både i bagvedliggende systemer samt i kunderettede systemer som eksempelvis app, betalings- og selvbetjeningsløsninger og lignende.

Det kan du læse mere om her: Coop klar med milliard-satning på ny teknologi: Skal ansætte 100 nye it-folk.

Administrerende direktør i Coop, Peter Høgsted, siger til avisen, at Coop forventer, at forhandling af disse systemer kan blive et selvstændigt forretningsområde.

“Der er international interesse blandt store detailkæder for det. Vi er helt i front med bip&betal, hvor vores loyalitetsprogram med medlemsapp samt egen bank er omdrejningspunkt. Sammen med Microsoft regner vi med allerede i år at kunne annoncere de første internationale, software-kunder, som vil have abonnement på systemet,” siger han til avisen.

Læs også:

Coop sender folk til USA for at lure på Amazons vilde selvbetjeningsbutik: "Løsningen er ikke at gå head-to-head med Amazon. Det er en kamp, der er meget svær at vinde"

Coop's CTO er nu koncerndirektør: "Det gamle Coop IT råbte og skreg, men blev ikke taget alvorligt i forretningen. Det er blandt andet derfor, at vi har skiftet navn til Coop Teknologi"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere