Artikel top billede

De tre stiftere af Fastspeed, fra venstre Jens Raith, Peter Mægbæk og Morten Boe Andersen.

Peter Mægbæks bredbåndsfirma Fastspeed åbner for kunder i dag - får kun et produkt: 'Smider prisbombe'

Televeteranen Peter Mægbæks nye bredbåndsudfordrer Fastspeed åbner i dag for kunder. Selskabet vil kun have et enkelt produkt på hylderne, som til gengæld bliver billigt. Vi "smider en prisbombe,' meddeler Fastspeed.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se prisen på Fastspeeds nye produkt.
  • Se hvor mange kunder selskabets forventer inden for de første år.
  • Læs mere om det nye produkt.
508
2:45 min
Teleiværksætteren Peter Mægbæks nye bredbånds-udfordrer Fastspeed er klar til at tage imod nye kunder, meddeler selskabet.

De nye kunder får ingen valgmuligheder, for Fastspeed lancerer blot et enkelt produkt, som til gengæld ifølge grundlægger Peter Mægbæk bliver noget af en ‘prisbombe.’

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.