Artikel top billede

Trods fiasko: Amazon overvejer stadig at lancere ny smartphone

Amazon afviser ikke, at selskabet vil lancere endnu en smartphone i fremtiden. Det er på trods af it-gigantens tidligere forsøg med en smartphone-lancering i 2014, der endte med at blive en kommerciel fiasko.

Den amerikanske it-gigant Amazon er ikke afvisende over for endnu et indtog på smartphone-markedet.

Det er på trods af lanceringen af selskabet "Fire Phone" i 2014, der blev en kommerciel fiasko.

Dave Limp, der er senior vice president i afdelingen devices and services ved Amazon, har været ude og sige, at hvis selskabet kan komme med en ny og differentieret idé til en smartphone, så er det ikke utænkeligt, at giganten vil gå ind i det marked igen.

Det skriver The Telegraph.

"Det er et stort markedssegement, og det kunne være interessant" siger han ifølge mediet, selvom selskabet ikke arbejder på en smartphone i øjeblikket.

"Vi er nødt til at forsætte med at eksperimentere, og de ting vi gerne vil eksperimentere med er dem, der virkelig differentiere sig. Svaret (til om selskabet vil forsøge sig med endnu en smartphone red.) er det samme svar til, om vi bygge en PC. Før at vi kan forsøge os med noget nyt, så er vi nødt til at have en idé til, hvordan vi kan differentiere os," siger han ifølge The Telegraph.

Amazon introducerede selskabets første smartphone tilbage i 2014. I selskabets årlige aktionærbrev fra i år skrev Amazon-grundlæggeren Jeff Bezos, at smartphonen havde været en "fiasko", men at selskabets har taget erfaringerne med til blandt aldet udviklingen af Amazon Echo og Amazon Alexa.

Du kan læse mere om Amazons første smartphone her: Her er Amazons nye telefon - den kan betjenes på en helt ny og overraskende måde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"
For at ramme plet med digitale løsninger er innovation afgørende, og det flyvske begreb er noget, der bør gribes systematisk an. "Innovation er ikke lig med post-its. Man skal både arbejde med kulturen, tankegangen og værktøjskassen," siger Thomas Ove Rasmussen, innovationsdirektør i Trifork.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.