Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC slæber rundt på milliardgæld: “Det kan være fristende for nogle af konkurrenterne at presse priserne”

Danmarks største teleselskab kæmper med en milliardstor gældspost. Det udgør en stor risiko for selskabet der aflægger kvartalsregnskab torsdag, lyder vurderingen.

Danmarks største teleselskab TDC, har lånt intet mindre end 50 milliarder kroner ved blandt andet at udstede obligationer.

Det er ifølge Danske Bank-analytiker Natasja Katarina Cordes så meget, at det udgør en reel risiko for selskabet.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

“De ligger ret højt gearet, og derfor kunne det være fristende for nogle af konkurrenterne at presse priserne. TDC er i en branche, hvor konkurrenter som Telia, Telenor og 3 har meget mindre at tabe, fordi de ikke er lige så store i Danmark. Så hvis konkurrenterne skruer på priserne, vil det påvirke deres indtjening i meget mindre grad end TDC," siger Natasja Katarina Cordes til Finans.

Teleselskabet fremlægger torsdag nyt kvartalsregnskab, der vil afsløre den økonomiske situation for selskabet.

TDC i gang med en opslitning af selskabet. Den ene del kaldet Nuuday kommer til at håndtere de digitale tjenester mens den anden del, Netco, bliver et infrastrukturselskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere