Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Tesla udsender straks-opdatering til flere modeller efter pludselige batteri-brande

Tesla udsender straks-opdateringer af softwaren til flere biler, efter flere biler pludselig er brudt i brand.

Tesla går straks i gang med at udsende software-opdateringer til Model S og Model X.

Det meddeler selskabet, efter to Model S-biler pludselig er brudt i brand i henholdsvis Shanghai og Hong Kong.

Branden er opstået i bilernes batterier, og den software-opdatering, der nu udsendes, skal løse forskellige problemstillinger i netop styringen af batterierne.

Samtidig har Tesla iværksat en undersøgelse af problemet.

“I takt med at vi fortsætter vores undersøgelse af årsagen, ændrer vi indstillingerne for opladning og den termiske styring i Model S og Model X,” meddeler Tesla.

Det kommer til at ske via softwareopdatering, der bliver ‘over the air’, hvilket jo betyder, at Tesla-bilerne ikke skal kobles fysisk til internettet for at modtage den.

Opdateringen skal ifølge Tesla beskytte batterierne og forbedre batteriernes levetid.

Ifølge selskabet tyder alt indtil videre på, at branden er opstået i ganske få af de pågældende bilers batterimoduler.

Siden 2013 er der blevet registreret i alt 14 tilfælde, hvor en Tesla-bil er brudt i brand. Ifølge nyhedsbureauet Reuters er det dog primært sket i forbindelse med uheld og sammenstød.

Læs Computerworlds test af Model S: Test: Teslas opdaterede Model S - med autopilot og 400 heste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Windows 11 lækket: Her er Microsofts kommende styresystem - se det her
Microsoft kommende styresystem tager form. En lækket version viser allerede nu store dele af, hvordan Windows 11 er i brug.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.