Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund Hansen)

Derfor vil Margrethe Vestager ikke tvangs-opsplitte tech-firmaer

EU-kommissær Margrethe Vestager er ikke meget for at tvangs-opsplitte de store tech-firmaer, som det ellers er blevet foreslået i USA. Se hvorfor.

EU-kommissær Margrethe Vestager (R) ser ikke meget fidus i at tvangs-opsplitte tech-firmaer sådan som blandt andre den amerikanske præsident-kandidat Elisabeth Warren har foreslået, skriver Børsen.

Hun siger til avisen, at det for hende er ‘absolut sidste udvej’ at tvangs-opslitte selsaber.

Istedet vil hun hellere fokusere på at få markedet til at fungere.

"Når du har så store skalerbare økonomier, risikerer man bare at få to gigantiske selskaber, hvis du opsplitter dem," siger hun til avisen.

Læs også:

Vestager vil give konkurrenter adgang til it-giganters data: "Jeg vil virkeligt gerne stille de data, man producerer, når man foretager en Google-søgning, til rådighed for andre"

Vestager-bøde koster Google dyrt: Overskuddet dykker med 29 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere