Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Huawei-stifter: Huawei vil klare sig ‘fint’ trods amerikanske restriktioner

Huawei vil klare sig ‘fint’, selv om selskabet vil skulle klare sig uden amerikanske teknologier, siger stifter Ren Zhengfei.

Huawei vil klare sig fint i en fremtid, hvor selskabets brug af amerikanske teknologier i dets produkter er begrænset.

Det siger Huaweis grundlægger, mangemilliardæren Ren Zhengfei, til flere japanske medier.

Interviewene er foretaget inden Google besluttede at blokere for Huaweis brug af Android-licenser, hvilket du kan læse mere om her: Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig.

Ren Zhengfei siger til Reuters, at Huaweis vækst ganske vist nok vil bremse op, ‘men kun lidt.’

Han siger, at vækstraterne kan falde til under 20 procent som følge af de amerikanske restriktioner, som Donald Trump besluttede at indføre med nødretsstilstand i sidste uge.

Dem kan du læse mere om her: Trump indfører totalforbud mod Huawei: Må ikke længere anvende vitale amerikanske teknologier

Ren Zhengfei siger, at selskabet har været forberedt på at blive omfattet af amerikanske restriktioner, og at det vil klare sig ‘fint’ selv uden chip fra amerikanske Qualcomm og andre amerikanske leverandører.

Huaweis egen chip-division, HiSilicon, meddeler, at det længe har været forberedt på et scenarie, hvor Huawei kan blive udelukket fra at købe amerikansk producerede chip og teknologi.

HiSilicon meddeler, at det selv kan sikre en stabil leverance af de fleste produkter.

Ren Zhengfei understreger, at Huawei ikke vil lade sig dirigere af den amerikanske regering.

Læs også:

Så meget kommer mistet TDC-aftale til at koste Huawei: Nu sætter selskabet beløb på.

Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.