Artikel top billede

Sydkorea vil udskifte Windows med Linux

Den sydkoreanske indenrigsminister annoncerede tidligere på ugen planer om en omfattende udrulning af Linux i stedet for Windows.

Som del af en plan om at skære ned på omkostninger og mindske afhængigheden til et enkelt operativsystem, fremlagde Sydkoreas indenrigsministerfor nyligt en plan, der sigter mod at udskifte Windows med Linux i staten.

Det skriver Zdnet.com

Den sydkoreanske indenrigsminister forventer at bruge omkring 4,3 milliarder kroner på nye pc'er i forbindelse med Linux-udrulningen, som endnu ikke er blevet specificeret yderligere.

Den enorme Linux-udrulning vil gå i gang som planlagt, hvis der ikke identificeres sikkerhedsproblemer i en testfase, lyder det.

Læs også: Nu kaster Microsoft for alvor sin kærlighed på open source: Nu kommer Windows 10 med indbygget Linux-styresystem

Det vides ikke, hvad andelen af Windows 7-versioner er i det sydkoreanske statsapparat, men udmeldingen kommer i forbindelse med, at man mange steder er ved at gøre sig klar til, at supportperioden på Windows 7 stopper.

Efter 14. januar 2020 vil Microsoft stoppe med at udgive de generelle sikkerhedsopdateringer, mens man kan betale ekstra for såkaldte 'Extended Support Updates' (ESUs).

Det kan du læse mere om her: Så meget kommer forlænget support af Windows 7 komme til at koste fra januar 2020 - Microsoft vil fordoble prisen hvert år
IT-JOB

CSIS Security Group A/S

Software Developer

Unik System Design A/S

DevOps Engineer

Dustin A/S

Network Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere