Artikel top billede

Sydkorea vil udskifte Windows med Linux

Den sydkoreanske indenrigsminister annoncerede tidligere på ugen planer om en omfattende udrulning af Linux i stedet for Windows.

Som del af en plan om at skære ned på omkostninger og mindske afhængigheden til et enkelt operativsystem, fremlagde Sydkoreas indenrigsministerfor nyligt en plan, der sigter mod at udskifte Windows med Linux i staten.

Det skriver Zdnet.com

Den sydkoreanske indenrigsminister forventer at bruge omkring 4,3 milliarder kroner på nye pc'er i forbindelse med Linux-udrulningen, som endnu ikke er blevet specificeret yderligere.

Den enorme Linux-udrulning vil gå i gang som planlagt, hvis der ikke identificeres sikkerhedsproblemer i en testfase, lyder det.

Læs også: Nu kaster Microsoft for alvor sin kærlighed på open source: Nu kommer Windows 10 med indbygget Linux-styresystem

Det vides ikke, hvad andelen af Windows 7-versioner er i det sydkoreanske statsapparat, men udmeldingen kommer i forbindelse med, at man mange steder er ved at gøre sig klar til, at supportperioden på Windows 7 stopper.

Efter 14. januar 2020 vil Microsoft stoppe med at udgive de generelle sikkerhedsopdateringer, mens man kan betale ekstra for såkaldte 'Extended Support Updates' (ESUs).

Det kan du læse mere om her: Så meget kommer forlænget support af Windows 7 komme til at koste fra januar 2020 - Microsoft vil fordoble prisen hvert år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere