Artikel top billede

Sydkorea vil udskifte Windows med Linux

Den sydkoreanske indenrigsminister annoncerede tidligere på ugen planer om en omfattende udrulning af Linux i stedet for Windows.

Som del af en plan om at skære ned på omkostninger og mindske afhængigheden til et enkelt operativsystem, fremlagde Sydkoreas indenrigsministerfor nyligt en plan, der sigter mod at udskifte Windows med Linux i staten.

Det skriver Zdnet.com

Den sydkoreanske indenrigsminister forventer at bruge omkring 4,3 milliarder kroner på nye pc'er i forbindelse med Linux-udrulningen, som endnu ikke er blevet specificeret yderligere.

Den enorme Linux-udrulning vil gå i gang som planlagt, hvis der ikke identificeres sikkerhedsproblemer i en testfase, lyder det.

Læs også: Nu kaster Microsoft for alvor sin kærlighed på open source: Nu kommer Windows 10 med indbygget Linux-styresystem

Det vides ikke, hvad andelen af Windows 7-versioner er i det sydkoreanske statsapparat, men udmeldingen kommer i forbindelse med, at man mange steder er ved at gøre sig klar til, at supportperioden på Windows 7 stopper.

Efter 14. januar 2020 vil Microsoft stoppe med at udgive de generelle sikkerhedsopdateringer, mens man kan betale ekstra for såkaldte 'Extended Support Updates' (ESUs).

Det kan du læse mere om her: Så meget kommer forlænget support af Windows 7 komme til at koste fra januar 2020 - Microsoft vil fordoble prisen hvert år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.