Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Danske SDC skærer ned for bemandingen

Danske SDC skærer løbende ned for bemandingen i forbindelse med ‘et niveauskifte.’

Den danske leverandør af it-løsninger til banksektoren, SDC, har over de seneste år skåret medarbejderstaben ned med omkring 70 stillinger som følge af ‘et niveaskifte,” meddeler direktør Jesper Scharff til ITWatch.

Det svarer til et fald på omkring 11 procent over de seneste tre år. Alene i det seneste år er SDC’s mandskab blevet beskåret med 34 fuldtidsstillinger.

For tiden har selskabet 568 medarbejdere.

“Vi er godt i gang med et niveauskifte, hvor vi fornyer vores systemer og tekniske platforme. Det indebærer blandt andet en effektivisering og forenkling, hvor vi kan udvikle og drive systemer med færre ressourcer,” skriver Jesper Scharff i en mail til mediet.

Han peger desuden på, at SDC arbejder efter en strategi, hvor opgaver bliver outsourcet, hvis der er brug for særlige kompetencer.

Læs også:

Med enorme datamængder bekæmper SDC hvidvaskning i 120 nordiske banker

Få det store overblik: Her er Danmarks bedste outsourcing-leverandør

Bankformand 'holder kattelem' åben for fusioner mellem de store danske bankcentraler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere