Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Danske SDC skærer ned for bemandingen

Danske SDC skærer løbende ned for bemandingen i forbindelse med ‘et niveauskifte.’

Den danske leverandør af it-løsninger til banksektoren, SDC, har over de seneste år skåret medarbejderstaben ned med omkring 70 stillinger som følge af ‘et niveaskifte,” meddeler direktør Jesper Scharff til ITWatch.

Det svarer til et fald på omkring 11 procent over de seneste tre år. Alene i det seneste år er SDC’s mandskab blevet beskåret med 34 fuldtidsstillinger.

For tiden har selskabet 568 medarbejdere.

“Vi er godt i gang med et niveauskifte, hvor vi fornyer vores systemer og tekniske platforme. Det indebærer blandt andet en effektivisering og forenkling, hvor vi kan udvikle og drive systemer med færre ressourcer,” skriver Jesper Scharff i en mail til mediet.

Han peger desuden på, at SDC arbejder efter en strategi, hvor opgaver bliver outsourcet, hvis der er brug for særlige kompetencer.

Læs også:

Med enorme datamængder bekæmper SDC hvidvaskning i 120 nordiske banker

Få det store overblik: Her er Danmarks bedste outsourcing-leverandør

Bankformand 'holder kattelem' åben for fusioner mellem de store danske bankcentraler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere