Artikel top billede

USA klar med 700 millioner dollar til at fjerne Huawei-udstyr hos virksomheder

Flere politikere i USA er klar med 700 millioner dollar, der skal hjælpe amerikanske virksomheder med at slippe af med Huawei.

Onsdag fremlagde flere amerikanske politikere i senatet et lovforslag, der skal hjælpe amerikanske televirksomheder med at slippe af med alt Huawei-udstyr.

Der er sat 700 millioner dollar, eller hvad der svarer til omkring 4,6 milliarder kroner af til forslaget.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Lovforslaget kommer efter, at USA har beskyldt Huawei for at spionere på andre lande gennem sit teleudstyr.

Derfor har den amerikanske regering samtidig advaret andre allierede lande om ikke at anvende Huaweis udstyr til det kommende 5G-netværk.

“Med så meget på spil er vi nødt til at beskytte vores kommunikationsinfrastruktur mod trusler fra udenlandske regeringer og virksomheder som Huawei,” siger den republikanske senator Tom Cotton, der er en af politikerne bag lovforslag.

Forslaget har opbakning fra politikere fra begge de to partier i senatet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere