Artikel top billede

Tech fra Toppen: Peer Omann fra Bunker Holding styrer it i en koncern, der omsætter for 54 milliarder kroner

Som CIO for Bunker Holding er Peer Omann del af en koncern med 750 medarbejdere fordelt på næsten 60 kontorer i hele verden. Hør hans historie her.

Bunker Holding blev etableret i 1876 længe før firmaets nabo, den gamle Lillebæltsbro, stod færdig i 1935.

I dag har selskabet omkring 750 medarbejdere fordelt på næsten 60 kontorer i hele verden. Deres primære opgave er at forsyne skibe med brændstof lokalt og globalt.

Det er en opgave, som giver koncernen en omsætning på lidt over 54 milliarder kroner og en indtjening på over 1,5 milliarder kroner om året.

Og så hedder CIO'en Peer Omann. Han kom til i slutningen af 2016 og er i år en af de nominerede til titlen som Årets CIO 2019.

Peer er gæst i denne særudgave af Tech fra Toppen, hvor vi stiller skarpt på kandidaterne til Årets CIO-titlen - og følger op med de øvrige kandidater i en række kommende episoder.

Med episoderne får du en unik mulighed for at komme ind under huden på nogle af Danmarks dygtigste CIO'er og høre deres svar på de samme syv spørgsmål - du kan se spørgsmålene, som vi stiller herunder.

1) Hvordan endte du som CIO?

2) Hvordan ser jeres digitale strategi ud?

3) Hvad er det, som I ultimativt vil opnå med jeres digitale strategi?

4) Hvad er det for en forskel, som du gør for den strategi?

5) Hvad er den alvorlige risiko/den udfordring, der har dit største fokus pt?

6) Hvad er de tre konkrete teknologier, der har det største disruptive potentiale på netop jeres forretningsområde

7) Nævn at godt råd, som du gerne ville have fået, dengang du var et ungt ambitiøst talent med mod på ledelse og teknologi.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Torben Ruberg, CIO hos Mærsk Tankers og vinder af Årets CIO 2015. Du kan lytte til hele episoden herunder.

Husk du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.

Lyt til mere: Du kan finde alle episoder af podcasten her