Artikel top billede

Stort Google Cloud-nedbrud sender YouTube, Snapchat og iCloud i sort

Søndag blev Google ramt af et gigantisk nedbrud, der ramte YouTube, G Suite, Snapchat og en række af Apples cloudtjenester. Google oplyser , at selskabet iværksætter en intern undersøgelse nedbruddet.

En af verdens største cloudtjenester, Google Cloud, blev søndag ramt af et stort nedbrud, der blandt andet ramte Youtube og Google kontorpakke, G Suite.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det var dog ikke alene Googles selskab, der blev ramt. En lang række store og populære tjenester, der bruger Googles Cloud blev også sendt i sort.

Det gik blandt andet udover den populære besked-app Snapchat og en række af Apples iCloud-tjenester, der også var nede i løbet af søndagen.

Apple oplyste søndag på sin supportside, at iCloud Mail, iCloud Drive, iMessages og en række andre af selskabets tjeneste kørte langsommere end sædvanligt.

Læs også: Efter omfattende udvikling: Google Cloud nu næsten på teknologisk omgangshøjde med AWS og Microsoft Azure

Google iværksætter intern undersøgelse

Googles moderselskab Alphabet oplyste mandag klokken 02 dansk, at selskabet nu har udbedret fejlen.

Ifølge Google skyldes problemet en overbelastning af netværket i det østlige USA.

“Vi vil foretage en intern undersøgelse af problemet og foretage de nødvendige forberedelser af vores systemer, så vi kan minimere risikoen for at det sker igen. Vil vi tilvejebringe en detaljeret rapport af hændelsen, når vi er færdige med vores interne undersøgelse,“ oplyser selskabet via Google Cloud Status Dashboard.

Reuters rapporterede tidligere på året med henvisning til markedstal for fjerde kvartal 2018, at Google sidder på 8,5 procent af det globale cloudmarked, mens Micrisoft sidder på 16,8 procent og Amazon Web Services (AWS) sidder på 31,7 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.