Artikel top billede

Google løfter sløret for streaming spil-tjenesten Stadia: Åbner i Danmark til november - her er priserne

Google løfter sløret for blandt andet priser på selskabets kommende streaming-spil-tjeneste Stadia, der åbner i Danmark til november. Se detaljerne her.

Til november lancerer Google streaming-spiltjenesten Stadia, som fra visse sider er blevet udråbt til at kunne blive lige så revolutionerende i spil-verdenen, som Netflix har været i film-verdenen.

Nu er Google klar med en række detaljer om Stadia som pris, indhold og lanceringsdato.

Du kan læse mere om selve tjenesten her: Google på vej med streaming-spiltjeneste: Skal blive spilverdenens Netflix.

Google meddeler, at Stadia åbner for streaming af de første spil til november i 14 lande med mindst 31 spil fra 21 forskellige spil-producenter, nemlig Danmark, USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Holland, Belgien, Finland, Sverige og Norge.

Det kommer til at ske i den første abonnements-pakke, der kommer til at hedde ‘Founders Edition.’

Startprisen i Danmark for et hardware starter-kit (med controller og chromecast) samt tre måneders streaming bliver 999 kroner.

Efterfølgende kommer tjenesten til at koste 69 kroner per måned.

Ifølge The Verge giver disse 10 dollar dog kun adgang til et enkelt spil, nemlig Destiny 2.

Vil man spille andre spil, skal de købes for samme pris, som andre spilplatforme tager - eksempelvis PlayStation Network, Xbox Live og Steam, skriver mediet.

Den foreløbige liste over spil på Stadia tæller spil som Dragon Ball, Doom, Farmer Simulator, Baldurs Gate, Power Rangers, Football Manager, Mortal Kombat, Assasins Creed og The Crew.

Google forventes at løfte sløret for yderligere titler, når selskabet i næste uge er vært for den store E3-udviklerkonference.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere