Artikel top billede

Google løfter sløret for streaming spil-tjenesten Stadia: Åbner i Danmark til november - her er priserne

Google løfter sløret for blandt andet priser på selskabets kommende streaming-spil-tjeneste Stadia, der åbner i Danmark til november. Se detaljerne her.

Til november lancerer Google streaming-spiltjenesten Stadia, som fra visse sider er blevet udråbt til at kunne blive lige så revolutionerende i spil-verdenen, som Netflix har været i film-verdenen.

Nu er Google klar med en række detaljer om Stadia som pris, indhold og lanceringsdato.

Du kan læse mere om selve tjenesten her: Google på vej med streaming-spiltjeneste: Skal blive spilverdenens Netflix.

Google meddeler, at Stadia åbner for streaming af de første spil til november i 14 lande med mindst 31 spil fra 21 forskellige spil-producenter, nemlig Danmark, USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Holland, Belgien, Finland, Sverige og Norge.

Det kommer til at ske i den første abonnements-pakke, der kommer til at hedde ‘Founders Edition.’

Startprisen i Danmark for et hardware starter-kit (med controller og chromecast) samt tre måneders streaming bliver 999 kroner.

Efterfølgende kommer tjenesten til at koste 69 kroner per måned.

Ifølge The Verge giver disse 10 dollar dog kun adgang til et enkelt spil, nemlig Destiny 2.

Vil man spille andre spil, skal de købes for samme pris, som andre spilplatforme tager - eksempelvis PlayStation Network, Xbox Live og Steam, skriver mediet.

Den foreløbige liste over spil på Stadia tæller spil som Dragon Ball, Doom, Farmer Simulator, Baldurs Gate, Power Rangers, Football Manager, Mortal Kombat, Assasins Creed og The Crew.

Google forventes at løfte sløret for yderligere titler, når selskabet i næste uge er vært for den store E3-udviklerkonference.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere