Artikel top billede

Visma Danmark opnår højeste internationale sikkerhedsstandard med investering på tocifret millionbeløb

Visma Enterprise Danmark har sikret sig den højeste internationale sikkerhedsstandard, ISO/IEC-27001 certificeringen, ved at investere et tocifret millionbeløb. "Alle, der arbejder efter ISO/IEC-27001, ved hvor omfattende standarden er, så det er med andre ord ikke noget, vi er kommet sovende til," lyder det fra dansk Visma-boss.

Visma Enterprise Danmark har investeret et tocifret millionbeløb for at opnå den højeste internationale sikkerhedstandard på markedet, ISO/IEC-27001 certificeringen.

Og investeringen har nu båret frugt for Visma Enterprise Danmark er nu blevet tildelt ISO/IEC-27001 certificeringen.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Høje sikkerhedsstandarder har altid været en selvfølge hos Visma Enterprise og en del af vores DNA og kultur. Men i kølvandet på GDPR er det i højere grad også blevet en del af vores kunders måde at arbejde på, og vi møder i dag en større opmærksomhed omkring og krav om dokumentation for, at vores services og systemer lever op til de højeste sikkerhedstandarder på markedet," lyder det i meddelelsen fra Monika Juul Henriksen, administrerende direktør i Visma Enterprise Danmark, inden hun fortsætter:

"Det har vi jo altid gjort, men med ISO/IEC-27001-standarden, der dækker alle produkter og services udviklet i Visma Enterprise, kan vi nu hurtigere og nemmere dokumentere, at vi er compliant i hele værdikæden."

Læs også: Visma skal købe to til fem danske selskaber i 2019: Disse virksomheder kigger på selskabet på

Vil ikke oplyse specifikt beløb

Som nævnt har Visma Enterprise Danmark samlet investeret et tocifret millionbeløb for at opnå ISO/IEC-27001-certificeringen, men selskabet ønsker ikke at sætte et konkret beløb på.

Certificeringen er foretaget af en af verdens førende certificeringsinstitutter, EY CertifyPoint.

"Alle, der arbejder efter ISO/IEC-27001, ved hvor omfattende standarden er, så det er med andre ord ikke noget, vi er kommet sovende til. Det kræver en gearet og moden organisation at opnå," tilføjer Monika Juul Henriksen.

Læs også: Her er vinderen: Visma E-conomic er Danmarks It-komet 2018 - har mere end 40-doblet overskuddet på fire år
Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.