Artikel top billede

(Foto: PR/ Kristian Brasen)

Dansk energiselskab var godt i gang med at overtage Telias danske forretning

Det danske energiselskab SE havde i fjor kig på Telias danske forretning, som direktør Niels Duedahl ønskede at købe. Men handlen blev ikke til noget.

Det danske energiselskab SE overvejede i fjor at købe Telias danske forretning og var godt i gang med de indledende manøvrer, inden overtagelsen blev afblæst, skriver Finans.

Ifølge avisen var planerne så langt fremme, at der blev foretaget due diligence på Telias danske forretning. Men i sidste ende vendte SE’s bestyrelse tommelfingeren ned ad til planerne.

Opkøbet blev af SE-direktør Niels Duedahl set som en mulighed for SE til at komme ind på 5G-markedet, som er en trussel mod den fiberforretning, som SE har investeret massivt i i de senere år.

“5G er både en strategisk mulighed og en potentiel trussel for fibernettet. Spørgsmålet er, om vi selv skal gå ind som en 5G-operatør for at eliminere truslen? Det er helt klart noget, vi har på radaren, men vi har ikke taget en beslutning endnu,« siger han til Finans.

Læs også:

Derfor har Telia reduceret dansk medarbejderstab betydeligt: Her er fremtidsudsigterne

Kæmpe oprydningsopgave venter for Eniigs nye CIO, Morten Mathiasen: Her er hans plan

Fiberselskaberne Eniig og SE fusionerer: Det nye selskab skal servicere mere end en million tv- og internetkunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere