Artikel top billede

Dansk tech-virksomhed solgt for milliardbeløb

Den danske tech-virksomhed Phase One, der har Amazon og Google blandt sine kunder, er blevet solgt for et milliard beløb.

Den danske virksomhed Phase One, der er specialiseret i foto-teknologi, er blevet solgt for et beløb på 1,5 milliarder kroner.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Det er ifølge Finans kapitalfonden Axcel, der har overtaget aktiemajoriteten, i selskabet fra kapitalfonden Silverfleet samt en gruppe bestående af 31 ledere og medarbejdere i Phase One.

“Det er klart, at Axcel ikke går ind i dette, hvis man ikke tror på, at der er et stort potentiale at realisere. Jeg tror, at alle medarbejdere er stolte af at få det skulderklap,” siger Henrik Håkonsson, der er medejer og administrerende direktør i Phase One til Finans.

Phase One har fået succes ved at udvikle avanceret kamera-teknologi, der ifølge Finans blandt andet bliver brugt af Google og Amazon. Google bruge blandt andet teknologien til Google Maps.

De seneste år er selskabet dog i stigende grund af begyndt at fokusere på at udvikle software.

Phases Ones nye ejer, Axcel, har tidligere varslet, at selskabet satsede på at opkøbe en dansk tech-virksomhed inden starten på sommeren.

Det kan du læse mere om her: Axcel kan lande næste store it-opkøb i dansk it-branche inden sommer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere