Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

Den er helt gal med de foldbare smartphones: Både Samsung og Huawei udskyder lanceringer

De lovende foldbare enheder lader vente på sig. Både Samsung og Huawei udskyder deres respektive lanceringer.

Både Samsung og Huawei fik mobilverdenen til at måbe, da begge mobilselskaber i februar måned løftede sløret for deres første foldbare enheder.

Koncepterne bag begge telefoner var enkel, her skulle klemmes et foldbart display i tablet-størrelse ned i en mobiltelefon.

De to ledende smartphone-producenter har dog siden døjet med at fremstille enhederne og sende dem ud på markedet på tilfredsstillende vis.

Sydkoreanske Samsung var først ude med konceptet, med deres Galaxy Fold enhed med to skærme ombord, heraf en 7,3 tommers foldeskærm. Omkring lanceringstidspunktet blev det hurtigt erfaret, at der kunne gå knas i mekanismen, som resulterede i defekte skærme.

Galaxy Fold skulle oprindeligt have haft handelsstart i slutningen af april, men nu lyder det hos The Verge, at selv den udskudte lancering i juni måned er tvivlsom.

”Intet er sket siden udskydelsen i april,” siger en talsmand fra Samsung til mediet.

Forudbestillinger af mobilen er siden lanceringen blevet annulleret, mens sydkoreanske ’The Korea Herald’ peger på en debut i juli måned.

Se også: Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Forsinkelser hos Huawei

Mens Samsung døjer med at får deres Fold-enhed i handlen, møder Huawei også udfordringer med at få deres konkurrerende Mate X foldetelefon ud i handlen.

Enheden, der oprindeligt skulle have en debut i løbet af sommeren, bliver ifølge The Wall Street Journal udskudt til en september-debut.

Huawei møder samtidig potentielt kæmpestore udfordringer i den verserende handelskrig mellem Kina og USA, hvor særligt Huawei er kommet i de amerikanske myndigheder og lovgiveres søgelys, hvor et delvist forbud mod selskabet er trådt i kraft i USA.

Se også: Huawei forventer salgs-nedgang på smartphone-området på op til 60 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere