Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Den er helt gal med de foldbare smartphones: Både Samsung og Huawei udskyder lanceringer

De lovende foldbare enheder lader vente på sig. Både Samsung og Huawei udskyder deres respektive lanceringer.

Både Samsung og Huawei fik mobilverdenen til at måbe, da begge mobilselskaber i februar måned løftede sløret for deres første foldbare enheder.

Koncepterne bag begge telefoner var enkel, her skulle klemmes et foldbart display i tablet-størrelse ned i en mobiltelefon.

De to ledende smartphone-producenter har dog siden døjet med at fremstille enhederne og sende dem ud på markedet på tilfredsstillende vis.

Sydkoreanske Samsung var først ude med konceptet, med deres Galaxy Fold enhed med to skærme ombord, heraf en 7,3 tommers foldeskærm. Omkring lanceringstidspunktet blev det hurtigt erfaret, at der kunne gå knas i mekanismen, som resulterede i defekte skærme.

Galaxy Fold skulle oprindeligt have haft handelsstart i slutningen af april, men nu lyder det hos The Verge, at selv den udskudte lancering i juni måned er tvivlsom.

”Intet er sket siden udskydelsen i april,” siger en talsmand fra Samsung til mediet.

Forudbestillinger af mobilen er siden lanceringen blevet annulleret, mens sydkoreanske ’The Korea Herald’ peger på en debut i juli måned.

Se også: Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Forsinkelser hos Huawei

Mens Samsung døjer med at får deres Fold-enhed i handlen, møder Huawei også udfordringer med at få deres konkurrerende Mate X foldetelefon ud i handlen.

Enheden, der oprindeligt skulle have en debut i løbet af sommeren, bliver ifølge The Wall Street Journal udskudt til en september-debut.

Huawei møder samtidig potentielt kæmpestore udfordringer i den verserende handelskrig mellem Kina og USA, hvor særligt Huawei er kommet i de amerikanske myndigheder og lovgiveres søgelys, hvor et delvist forbud mod selskabet er trådt i kraft i USA.

Se også: Huawei forventer salgs-nedgang på smartphone-området på op til 60 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere