Artikel top billede

Huawei forventer salgs-nedgang på smartphone-området på op til 60 procent

Huawei ruster sig til en global nedgang i salget af smartphones på op til 60 procent.

Kinesiske Huawei ruster til en nedgang i det internationale salg af smartphones på mellem 40 procent og 60 procent, lyder det fra nyhedsbureauet Bloomberg.

Nedgangen kan blive den direkte konsekvens af det amerikanske forbud mod amerikanke virksomheders samarbejde med Huawei uden særlig tilladelse.

Det kan du læse mere om her: Trump indfører totalforbud mod Huawei: Må ikke længere anvende vitale amerikanske teknologier

Ifølge Bloomberg overvejer Huawei som følge af den nuværende situation blandt andet at trække den kommende topmodel Honor 20 ud af det europæiske marked, hvis salget ikke bliver som forventet, når modellen lanceres i Europa på fredag.

Ifølge Bloomberg forventer ‘marketing-folk og salgs-ansvarlige’ hos Huawei et samlet fald i salgs-volumen på mellem 40 millioner og 60 millioner enheder i år.

Problemerne på de vestlige markeder har til gengæld for alvor fået Huawei til at rette blikket mod det hjemlige kinesiske marked.

Her vil Huawei sigte efter at komme til at sidde på halvdelen af markedet i år.

Læs også:

Huawei stormer frem: Her er verdens største smartphone-producenter lige nu - Apple åndes i nakken af endnu en kinesisk producent

Google: Huawei-forbud kan blive en kæmpe sikkerheds-trussel for USA

Store tech-firmaer forbyder ansatte at drøfte teknologi med Huawei: Kan ramme 5G-udviklingen

Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere