Artikel top billede

Bredbåndsfirmaet Fastspeed beskylder TDC for ufine kneb i jagt på antenneforeninger

Fastspeed beskylder TDC for at anvende ufine kneb på markedet for bredbånd til antenneforetninger.

Det danske fiberselskab Fastspeed mener, at TDC bruger ufine kneb og skræmmekampagner for at forhindre, at Fastspeed kan komme til at udfordre TDC på markedet for bredbånd til antenneforeninger, skriver ITWatch.

Fastspeed har klaget til Erhvervsstyrelsen med beskyldninger om, at TDC ‘ikke respekterer de private netejeres naturlige ret til selv at disponere over deres net.”

Problemet ligger i, at en række antenneforeninger har hyret Yousee til at håndtere deres net. Og i disse tilfælde er det ikke muligt at komme ind på nettene for andre leverandører.

Fastspeed mener her, at antenneforeninger har lov til at åbne deres net for udvalgte udbydere.

Ifølge selskabet vil Yousee kun enten åbne helt op eller ej. Og det har ifølge Fastspeed fået antenneforeningerne til at droppe muligheden, da de ikke ønsker, at eksempelvis Boxer eller Stofa kommer ind på deres net.

“Adskillige af de møder, Fastspeed havde aftalt med større foreninger, er af disse blevet aflyst med den begrundelse, at så længe det ikke er sikret, at foreningerne selv fortsat har styr over, hvem der ud over Yousee kan tilbyde bredbånd på deres net, vil de være afventende med at udfordre deres relationer til Yousee,” lyder det fra Fastspeed.

TDC afviser ifølge ITWatch beskyldningerne.

Læs også:

Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

Peter Mægbæks bredbåndsfirma Fastspeed åbner for kunder i dag - får kun et produkt: 'Smider prisbombe'

Fastspeed får først adgang til Jysk Energis bredbånd i 2020

Små leverandører: Elselskabernes skyhøje priser for fibernet holder os ude af markedet
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Derfor har TDC udpeget ny topchef for Nuuday
Den nye topchef for Nuuday, har adskillige vellykkede transformationer i bagagen, lyder det fra TDC's ledelse som begrundelse for direktørskiftet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.