Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Bredbåndsfirmaet Fastspeed beskylder TDC for ufine kneb i jagt på antenneforeninger

Fastspeed beskylder TDC for at anvende ufine kneb på markedet for bredbånd til antenneforetninger.

Det danske fiberselskab Fastspeed mener, at TDC bruger ufine kneb og skræmmekampagner for at forhindre, at Fastspeed kan komme til at udfordre TDC på markedet for bredbånd til antenneforeninger, skriver ITWatch.

Fastspeed har klaget til Erhvervsstyrelsen med beskyldninger om, at TDC ‘ikke respekterer de private netejeres naturlige ret til selv at disponere over deres net.”

Problemet ligger i, at en række antenneforeninger har hyret Yousee til at håndtere deres net. Og i disse tilfælde er det ikke muligt at komme ind på nettene for andre leverandører.

Fastspeed mener her, at antenneforeninger har lov til at åbne deres net for udvalgte udbydere.

Ifølge selskabet vil Yousee kun enten åbne helt op eller ej. Og det har ifølge Fastspeed fået antenneforeningerne til at droppe muligheden, da de ikke ønsker, at eksempelvis Boxer eller Stofa kommer ind på deres net.

“Adskillige af de møder, Fastspeed havde aftalt med større foreninger, er af disse blevet aflyst med den begrundelse, at så længe det ikke er sikret, at foreningerne selv fortsat har styr over, hvem der ud over Yousee kan tilbyde bredbånd på deres net, vil de være afventende med at udfordre deres relationer til Yousee,” lyder det fra Fastspeed.

TDC afviser ifølge ITWatch beskyldningerne.

Læs også:

Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

Peter Mægbæks bredbåndsfirma Fastspeed åbner for kunder i dag - får kun et produkt: 'Smider prisbombe'

Fastspeed får først adgang til Jysk Energis bredbånd i 2020

Små leverandører: Elselskabernes skyhøje priser for fibernet holder os ude af markedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere