Artikel top billede

Facebook opruster i Danmark: Skal have 20 medarbejdere på dansk salgskontor

Facebook er godt i gang med at opruste i Danmark, hvor selskabet blandt andet søger ny landechef til dansk salgskontor i Valby ved København.

Facebook er godt i gang med at opruste i Danmark, hvor selskabet nu har 13 medarbejdere og yderligere fem på vej, ligesom det for tiden søger en landechef, skriver Finans.

Facebook åbnede i fjor kontor i Danmark i det centrale København med dengang seks medarbejdere, men er altså nu flyttet til Valby.

Det kan du læse mere om her: Facebook åbner kontor i Danmark - seks medarbejdere skal rådgive danske mediebureauer.

“Vi er nødt til at være til stede lokalt i de lande, der er vigtige for os. Og vi kan se et stort behov hos vores danske kunder, for at vi er tættere på dem,” siger nordisk chef Martin Ingemansson til avisen.

Facebooks lokalafdeling kommer til at fokusere hårdt på at nå de danske annoncører, der gerne skal lægge penge for at annoncere på det store site.

Arbejdet kommer derfor ikke mindst til at handle om rådgivning til danske annoncører og mediebureauer om, hvordan de får mest muligt ud af deres annoncering på Facebook-platformen.

Facebook Danmarks flerårige chef, Daniel Käfer, meddelte i foråret, at han stoppede for at tage en pause til sig selv og sin familie.

Det kan du læse mere om her: Facebook søger ny landechef for den danske forretning: Se kravene her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere