Artikel top billede

NNIT i gang med sparerunde efter nedjustering

NNIT indleder sparerunde, efter selskabet i maj overraskende nedjusterede forventningerne.

NNIT skal spare penge, efter selskabet i maj nedjusterede forventningerne til indtjeningen.

Det fortæller selskabets bestyrelsesformand, Carsten Dilling, til ITWatch.

Han peger her på, at NNIT skal have reduceret omkostningerne, og at selskabet nu har iværksat forskellige tiltag i den retning.

På spørgsmålet om, hvorvidt det vil føre til fyringer i selskabet, svarer Carsten Dilling, at det er 'for tidligt' at sige noget om.

“Det ruller dag for dag lige nu, og det er en blanding af alle mulige ting. Blandt andet automatisering og sikring af, at vi bliver mere effektive. Det er optimering af driften, det er fornuftige investeringer, og så er det et cost-program, som kører på alle cylindre," siger han.

Læs også:

Novo Nordisk-projekter tvinger NNIT til nedjustering: "Vores overskudsgrad er meget skuffende"

NNIT’s ejere taber en halv milliard kroner på få timer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere