Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Sådan rådgav kendt dansk advokatfirma stort landsdækkende it-projekt før AWS blev droppet: Se dokumenterne her

Det danske advokatfirma Bech-Bruun rådgav FUT-projektet, der omfatter landets 98 kommuner og fem regioner, om brugen af Amazon Web Services (AWS). Bech-Bruun leverede en omfattende GAP-analyse til projektet i januar. I februar droppede FUT-projektet AWS. Læs hele Bech-Bruuns rådgivning her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hele Bech-Bruuns juridiske vurdering af AWS som leverandør på FUT-projektet
  • Få indblik i de forskellige problematikker
  • Bliv klogere på forløbet om FUT-projektets afvisning af AWS
  • Indsigt i forskellen mellem FUT-projektets databehandleraftale og AWS' standard databehandleraftale
  • Find ud af hvad de juridiske forskelle er på de to databehandleraftaler
2.306
11:45 min
Landets 98 kommuner og fem regioner har droppet Amazon Web Services (AWS) som cloud-leverandør på det landsdækkende telemedicinudbud, FUT.

Fravalget af AWS skete i slutningen af februar - under tre måneder efter Systematic havde vundet FUT-udbuddet med en løsning, der brugte AWS som underleverandør.

Alligevel valgte FUT-projektet i sidste ende at droppe AWS, da der var for stor usikkerhed om, hvorvidt det var lovligt at benytte AWS i den nationale telemedicinske infrastruktur.

Det lykkedes hverken for Systematic, Region Midtjylland eller advokatfirmaet Bech-Bruun at afklare, om det var muligt at anvende public cloud-løsninger i FUT-projektet.

Nu kan Computerworld afsløre den rådgivning fra Bech-Bruun, der var medvirkende til, at FUT-projektet droppede AWS og i stedet arbejdede videre med en on premise-løsning.