Artikel top billede

Nets har sat milliardforretningen Betalingservice til salg

Nets er gået i gang med at finde nye købere til Betalingsservice, der står for knap en tredjedel af selskabets forretning

Den danske fintech-gigant Nets har sat Betalingsservice, der udgør knap en tredjedel af selskabets forretning, til salg for et milliardbeløb. Det skriver Børsen.

Ifølge avisen er Nets allerede i gang med at finde nye købere til Betalingsservice samt flere andre dele af den del af forretningen, som Nets betegner som Corporate Service.

"Betalingsindustrien gennemgår i disse år en betydelig konsolidering og internationalisering. Vi afsøger løbende, hvilke muligheder der kan være for at udvide vores tilstedeværelse primært i Europa, men også i resten af verden, gennem organisk vækst, partnerskaber, fusioner og opkøb," siger Søren Winge, pressechef i Nets, til Børsen.

Omsætter for milliarder

Nets Corporate Service-devision, som Betalingsservice er en del af, stod ifølge Børsen i det seneste regnskabsår for 38 procent af Nets nettoindtægter på 7,6 milliarder kroner.

Betalingsservice bliver dog i disse år også udsat for fornyet konkurrence fra automatiske kortbetalinger og nye løsninger fra digitale spillere.

Senest forsøgte Danske Banks Mobilepay at få en bid af kagen, da selskabet for to år siden lancerede en løsning til styring af betalinger og abonnementer.

Læs også: MobilePay blæser til krig mod Nets: Åbner for abonnementsaftaler i appen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere