Artikel top billede

Efter massive problemer: Apple på vej til at droppe forhadt tastatur

Allerede til efteråret kan Apple være på vej med en helt ny type-tastaturer.

Apple kan være på vej til at droppe det forhadte såkaldte butterfly-tastatur, som den amerikanske virksomhed siden 2015 har brugt i sine bærbare computere.

Det skriver Apple-mediet 9to5mac med henvisning til en rapport fra Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo.

Nyt tastatur kommer til efteråret

Ifølge rapporten forbereder Apple allerede i løbet af efteråret at udstyre sine Macbook Air-computere med det nye tastatur.

Derefter ventes det, at det nye tastatur vil finde vej til Macbook Pro-computerne i løbet af 2020.

Det nye tastatur bliver et nyt tastatur med en ny sakse-mekanisme, der er understøttet af glasfiber, og ifølge 9to5mac har det nye tastatur tilmed den fordel, at det er billigere for Apple at producere end buttefly-tastaturet.

Massive problemer

Butterfly-tastaturet har været ramt af massive problemer, hvor brugerne oplever, at tasterne sætter sig fast og holder op med at virke, og derudover har tastaturet også været kendetegnet ved at larme meget, når der bliver skrevet på det.

Apple har løbende forsøgt at forbedre butterfly-tastaturet, men det har ikke kunne forhindre en fortsat lind strøm af klager.

Samtidig har Apple også iværksat et omfattende reparationsprogram, der gør, at alle kunder med en Macbook med butterfly-tastatur kan få repareret deres tastatur kvit og frit.

Læs også: Apple åbner for gratis reparationer af trælse tastaturer efter mange klager - ændrer nu design
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere