Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Stor dansk annoncør efterlyser danske alternativer til Facebook og Google

Danske Spil, der er en af Danmarks største annoncører, efterlyser en fælles indsats fra danske medier, hvis de skal have en chance mod Facebook og Google.

Facebook og Google løber med en stor del af det danske annoncemarked, og det skyldes ifølge Jesper Thyssen, marketingschef i Danske Spil, at de danske medier ikke har fulgt med de store spillere, siger han til Finans.

“Helt overordnet har medierne ikke været i stand til at følge med de andre spillere på markedet. På et tidspunkt vækstede digital annoncering med 40 procent, og i samme tidsrum havde de danske medier en negativ vækst på tre procent. Det burde egentlig være umuligt i et marked med så store vækstrater, men de danske medier taber stort til Google og Facebook,” siger han til avisen.

Han foreslår, at de danske medier etablerer et samarbejde om data i form af et eget annoncenetværk.

Det ville gøre det muligt for annoncørerne at ramme brugere på tværs af de danske medier.

Han peger på, at de tyske medier netop er gået sammen i et netværk af denne type.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere