Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Stor dansk annoncør efterlyser danske alternativer til Facebook og Google

Danske Spil, der er en af Danmarks største annoncører, efterlyser en fælles indsats fra danske medier, hvis de skal have en chance mod Facebook og Google.

Facebook og Google løber med en stor del af det danske annoncemarked, og det skyldes ifølge Jesper Thyssen, marketingschef i Danske Spil, at de danske medier ikke har fulgt med de store spillere, siger han til Finans.

“Helt overordnet har medierne ikke været i stand til at følge med de andre spillere på markedet. På et tidspunkt vækstede digital annoncering med 40 procent, og i samme tidsrum havde de danske medier en negativ vækst på tre procent. Det burde egentlig være umuligt i et marked med så store vækstrater, men de danske medier taber stort til Google og Facebook,” siger han til avisen.

Han foreslår, at de danske medier etablerer et samarbejde om data i form af et eget annoncenetværk.

Det ville gøre det muligt for annoncørerne at ramme brugere på tværs af de danske medier.

Han peger på, at de tyske medier netop er gået sammen i et netværk af denne type.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere