Artikel top billede

(Foto: JACOB SCHJORRING - WWW.JACOBS.PHOTO)

Så mange nye kunder fik teleselskabet 3 i andet kvartal

I andet kvartal af 2019 har 3 haft en solid kundetilgang, som også kan aflæses i teleselskabets regnskab. Læs her, hvor meget 3 gik frem.

3 har haft fart på i andet kvartal af 2019.

I alt hev teleselskabet 30.000 nye kunder over til 3 eller det 3-ejede Oister.

Det svarer til en fremgang på to procent i antallet af kunder, der nu lyder på knap 1,4 millioner kunder.

Fremgangen vækker glæde hos 3's direktør, der især peger på 3's bredbåndsprodukter som en del af forklaringen.

"Det er en fornøjelse at konstatere, at antallet af danskere, som vælger os til som teleselskab, stiger. Vi har fortsat succes med at tilbyde vores nye bredbåndsprodukter, som især har været med til at skabe fremgang i forretningen i foråret og forsommeren," lyder det fra Morten Christiansen, direktør for 3 i Skandinavien, i en pressemeddelelse.

"Vi ser samtidig, at vores netværk står stærkere end nogensinde. Vi har igen i år haft en god plan for yderligere forbedringer af netværksoplevelsen, og den ser ud til at bære frugt. Senest målte vi, at kunderne i gennemsnit oplever en downloadhastighed på 40 Mbit/s – vel at mærke i alle landsdele," fortsætter han.

3 er det fjerdestørste teleselskab i Danmark.

I samme kvartal mistede konkurrenten Telenor 12.000 kunder til sammenligning.

Det kan du læse mere om her: Telenor taber 12.000 kunder - men hæver indtjeningen: "Det tager tid at komme tilbage"

Danmarks største teleselskab TDC hentede 171.000 nye mobilkunder i 2018.

Læs mere om det her: TDC fik 171.000 nye mobilkunder i 2018 - men kundetilstrømingen aftager: Sådan fordeler selskabets kunder sig

Godkendt regnskab

Omsætningen hos 3 for kvartalet lød på 641 millioner kroner, mens driftsresultatet landende på 172 millioner kroner.

Direktøren betragter det som godkendt.

"Kvartalets resultat viser, at væksten i kundebasen også aftegner sig i omsætningen. Vi ender således med et godkendt driftsresultat, som stemmer overens med, hvad vi har sat vores ejere i udsigt for kvartalet."

Læs også: Telenor, 3, TDC og Telia politianmeldes for ulovligt telefonsalg: TDC, Telenor og Telia betaler store bøder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere