Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Operations specialist Jørgen Dinesen (tv) og business manager Jesper Sommer (th) i Progressives datacenteret i København, hvorfra Cloudstack leveres.

Dansk it-leverandør lancerer helt ny cloud-tjeneste på dansk jord: "Jeg ved ikke, hvornår nogen sidst ringede til Azure eller AWS, for det er ligeså håbløst som at ringe til Google"

Q&A: Progressive har i over tre år arbejdet på et softwaredefineret datacenter, der skal give danske kunder mange af de samme muligheder, som de kan få hos public cloud-leverandører. ”Jeg vil vove den påstand, at det er public cloud."

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs mere om Progressives nye cloud-løsning
  • Derfor mener Progressive, at det er public cloud
  • Sådan byggede Progressive løsningen op
  • Derfor valgte Progressive ikke at gøre løsningen kompatibel med Microsoft Azure
1.128
5:45 min
Det danske it- og konsulenthus Progressive har i over tre år arbejdet på en ny cloud-tjeneste, som selskabet selv kalder ægte cloud på dansk jord.

Med afsæt i de nyeste teknologier inden for servere og cloud-software er Progressive efter egen udmelding nu klar til at løfte sløret for det tilbud, som får navnet Cloudstack - et softwaredefineret datacenter kompatibelt med Amazon Web Services (AWS).

Med Cloudstack mener Progressive, at kunderne kan komme meget tæt på de infrastruktur- og platformsmuligheder, de kan få hos public cloud-giganter som AWS eller Microsoft Azure - bare på dansk jord.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter