Artikel top billede

Slack nulstiller passwords på tusindvis af brugere efter hackerangreb

Den populære kommunikationsplatform Slack tager nu konsekvensen af et fire år gammelt hackerangreb og tvinger omkring 100.000 brugere til at skifte kodeord

Alle brugere af Slack der ikke har skiftet deres kodeord de sidste fire år har nu fået det nulstillet.

I 2015 blev selskabet nemlig ramt af et hackerangreb, og derfor har man nu valgt selv at nulstille passwords på alle der endnu ikke har fået skiftet kodeord siden angrebet.

Det skriver The Hacker News.

Det er cirka én procent af Slacks brugere, der bliver ramt af beslutningen og altså nu bliver tvunget til at skifte deres password.

Læs også: Bruger din virksomhed Microsoft Teams eller Slack? Her er fire råd til at undgå stress og frustrationer på arbejdspladsen

Det fire år gamle hackerangreb betød at de it-kriminelle bag fik adgang til brugernes emails, brugernavne og såkaldte 'hased' passwords.

Dengang opfordrerede Slack alle brugere til at ændre deres password mannuelt, men nu bliver det sidste altså hjulpet endeligt på vej af selskabet selv.

Slack har omkring 10 millioner daglige brugere og bliver brugt af omkring en halv million virksomheder og organisationer.

Dermed kan i omegnen af 100.000 brugere af chat-platformen angiveligt se frem til at skulle skifte deres loginoplysninger.

Læs også:

Dansk Hydro-direktør efter hacker-angreb: "Vi løber rundt med USB-stik fra computer til computer for at flytte informationer rundt i forsyningskæden"

Hacker roser ny sikkerhedsfunktion til iPhone: Men den kommer ikke uden en pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.