Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Computerworld)

iPhone-brugere falder fra til fordel for Samsung

En amerikanske undersøgelse viser, at iPhone-brugere i stigende grad vil afprøve alternativerne fra Android-verdenen.

Mens iPhone-brugere regnes som blandt de mest trofaste i smartphone-verdenen, ser det ud til, at stadigt flere iPhone-brugere begynder at se på alternativerne, når der skal shoppes ny mobil.

I USA, hvor selskabet Bankmycell lader smartphone-brugere byt deres gamle mobil ud med en ny, er antallet af systemskifte fra iPhone til andre mærket nu op på sit højeste, skriverCnet ud fra tal fra Bankmycell.

I juni måned valgte 18,1 procent af iPhone-ejerne at skifte deres iPhone ud med en Samsung-smartphone, mens blot 7,7 procent af Samsung Galaxy S9-brugere valgte at gå den anden vej, fremgår det af undersøgelsen.

Overordnet set, er antallet af Apple-brugere der holder fast i selskabet faldet med 15,2 procent i forhold til året før.

Bag tallene er Bankmycells relativt lille brugerbase, som tæller i alt 38.000 mobilbrugere. Trenden afspejler sig dog også i Apples officielle regnskaber, hvor Tim Cook tidligere på året varslede, at efterspørgslen på iPhone er dalende, særlig i det kinesiske nøglemarked.

Se også: Salg af iPhone styrtdykker: Men Apple ser ud til at finde nye veje
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere