Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Computerworld)

iPhone-brugere falder fra til fordel for Samsung

En amerikanske undersøgelse viser, at iPhone-brugere i stigende grad vil afprøve alternativerne fra Android-verdenen.

Mens iPhone-brugere regnes som blandt de mest trofaste i smartphone-verdenen, ser det ud til, at stadigt flere iPhone-brugere begynder at se på alternativerne, når der skal shoppes ny mobil.

I USA, hvor selskabet Bankmycell lader smartphone-brugere byt deres gamle mobil ud med en ny, er antallet af systemskifte fra iPhone til andre mærket nu op på sit højeste, skriverCnet ud fra tal fra Bankmycell.

I juni måned valgte 18,1 procent af iPhone-ejerne at skifte deres iPhone ud med en Samsung-smartphone, mens blot 7,7 procent af Samsung Galaxy S9-brugere valgte at gå den anden vej, fremgår det af undersøgelsen.

Overordnet set, er antallet af Apple-brugere der holder fast i selskabet faldet med 15,2 procent i forhold til året før.

Bag tallene er Bankmycells relativt lille brugerbase, som tæller i alt 38.000 mobilbrugere. Trenden afspejler sig dog også i Apples officielle regnskaber, hvor Tim Cook tidligere på året varslede, at efterspørgslen på iPhone er dalende, særlig i det kinesiske nøglemarked.

Se også: Salg af iPhone styrtdykker: Men Apple ser ud til at finde nye veje
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere