Artikel top billede

Ferien er højsæson for phishing-angreb: Her er fem gode råd til at holde hackerne ude

Virksomhedernes medarbejdere er den nemmeste indgang for it-kriminelle. Derfor er det afgørende, at de ikke hjælper hackerne inden for. Læs Ørsteds awareness-konsulents bedste anbefalinger her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få de fem bedste råd til dine medarbejderes awareness
  • Læs hvorfor det er vigtigt at forklare medarbejderne om awareness
717
3:45 min
Uanset hvor mange penge du bruger på it-sikkerhed og firewalls, slipper du ikke uden om at træne medarbejderne.

Du kan nemlig have nok så mange tekniske systemer, men hvis en medarbejder ubevidst afleverer sine loginoplysninger til en anden, så kan de ikke stille noget op.

Sonja Beijneveld er awareness-konsulent hos energiselskabet Ørsted og skal forsøge at opdrage de mere end 6.000 medarbejdere verden over til ikke at klikke på mistænkelige links.

[b]Læs også: [url=https://www.compute

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.