Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Rådgivningsselskabet Netplan er gået konkurs. Tidligere Netplan-direktør Torben Rune forsætter med sin anden teleanalyse-virksomhed, Teleanalyse.

Telerådgivningsfirmaet Netplan ophører: Grundlægger henviser til nyt selskab

Den danske telerådgivnings- og konsulentvirksomhed Netplan opløses denne uge.

Telerådgivnings- og konsulentvirksomheden Netplan bliver opløst i slutningen af måneden. Ifølge Statstidende begærer selskabet om konkurs per. 4. juli.

Alle aktiviteter ophører og eventuelle kunder henvises til Netplan-stifter Torben Runes hjemmeside og anden virksomhed, Teleanalyse.

”Med udgangen af juli måned 2019 er aktiviteterne i Netplan A/S ophørt. Det er gjort som konsekvens af de senere års udvikling som har betydet, at kunder i stadig højere grad efterspørger endnu mere specialiseret rådgivning inden for teleområdet.

Fremover leveres telespecialist-rådgivning af Teleanalyse, som drives af Netplans oprindelige stifter Torben Rune, i samarbejde med en stribe af landets dygtigste specialister inden for teleområdet.” lyder beskeden på Torben Runes hjemmeside.

Netplan blev grundlagt i 1994 af teleanalytiker Torben Rune og blev i årene 2000, 2007, 2008 og 2009 kåret som gazellevirksomhed.

Selskabet blev i 2018 mødt af krav om en millionerstatning fra Ishøj Kommune efter anklager om fejlbehæftet og mangelfuld rådgivning i forbindelsen med etableringen kommunalt antenneanlæg.

Netplan har efterfølgende afvist kravet fra kommunen.

Læs mere om sagen her: Ishøj Kommune vil have telefirmaet Netplan til at betale million-regning tilbage: "Netplans rådgivning af Ishøj Kommune har været behæftet med så mange og væsentlige fejl, at den reelt har været værdiløs"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.