Artikel top billede

Rådgivningsselskabet Netplan er gået konkurs. Tidligere Netplan-direktør Torben Rune forsætter med sin anden teleanalyse-virksomhed, Teleanalyse.

Telerådgivningsfirmaet Netplan ophører: Grundlægger henviser til nyt selskab

Den danske telerådgivnings- og konsulentvirksomhed Netplan opløses denne uge.

Telerådgivnings- og konsulentvirksomheden Netplan bliver opløst i slutningen af måneden. Ifølge Statstidende begærer selskabet om konkurs per. 4. juli.

Alle aktiviteter ophører og eventuelle kunder henvises til Netplan-stifter Torben Runes hjemmeside og anden virksomhed, Teleanalyse.

”Med udgangen af juli måned 2019 er aktiviteterne i Netplan A/S ophørt. Det er gjort som konsekvens af de senere års udvikling som har betydet, at kunder i stadig højere grad efterspørger endnu mere specialiseret rådgivning inden for teleområdet.

Fremover leveres telespecialist-rådgivning af Teleanalyse, som drives af Netplans oprindelige stifter Torben Rune, i samarbejde med en stribe af landets dygtigste specialister inden for teleområdet.” lyder beskeden på Torben Runes hjemmeside.

Netplan blev grundlagt i 1994 af teleanalytiker Torben Rune og blev i årene 2000, 2007, 2008 og 2009 kåret som gazellevirksomhed.

Selskabet blev i 2018 mødt af krav om en millionerstatning fra Ishøj Kommune efter anklager om fejlbehæftet og mangelfuld rådgivning i forbindelsen med etableringen kommunalt antenneanlæg.

Netplan har efterfølgende afvist kravet fra kommunen.

Læs mere om sagen her: Ishøj Kommune vil have telefirmaet Netplan til at betale million-regning tilbage: "Netplans rådgivning af Ishøj Kommune har været behæftet med så mange og væsentlige fejl, at den reelt har været værdiløs"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere