Artikel top billede

Rådgivningsselskabet Netplan er gået konkurs. Tidligere Netplan-direktør Torben Rune forsætter med sin anden teleanalyse-virksomhed, Teleanalyse.

Telerådgivningsfirmaet Netplan ophører: Grundlægger henviser til nyt selskab

Den danske telerådgivnings- og konsulentvirksomhed Netplan opløses denne uge.

Telerådgivnings- og konsulentvirksomheden Netplan bliver opløst i slutningen af måneden. Ifølge Statstidende begærer selskabet om konkurs per. 4. juli.

Alle aktiviteter ophører og eventuelle kunder henvises til Netplan-stifter Torben Runes hjemmeside og anden virksomhed, Teleanalyse.

”Med udgangen af juli måned 2019 er aktiviteterne i Netplan A/S ophørt. Det er gjort som konsekvens af de senere års udvikling som har betydet, at kunder i stadig højere grad efterspørger endnu mere specialiseret rådgivning inden for teleområdet.

Fremover leveres telespecialist-rådgivning af Teleanalyse, som drives af Netplans oprindelige stifter Torben Rune, i samarbejde med en stribe af landets dygtigste specialister inden for teleområdet.” lyder beskeden på Torben Runes hjemmeside.

Netplan blev grundlagt i 1994 af teleanalytiker Torben Rune og blev i årene 2000, 2007, 2008 og 2009 kåret som gazellevirksomhed.

Selskabet blev i 2018 mødt af krav om en millionerstatning fra Ishøj Kommune efter anklager om fejlbehæftet og mangelfuld rådgivning i forbindelsen med etableringen kommunalt antenneanlæg.

Netplan har efterfølgende afvist kravet fra kommunen.

Læs mere om sagen her: Ishøj Kommune vil have telefirmaet Netplan til at betale million-regning tilbage: "Netplans rådgivning af Ishøj Kommune har været behæftet med så mange og væsentlige fejl, at den reelt har været værdiløs"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere