Artikel top billede

Rådgivningsselskabet Netplan er gået konkurs. Tidligere Netplan-direktør Torben Rune forsætter med sin anden teleanalyse-virksomhed, Teleanalyse.

Telerådgivningsfirmaet Netplan ophører: Grundlægger henviser til nyt selskab

Den danske telerådgivnings- og konsulentvirksomhed Netplan opløses denne uge.

Telerådgivnings- og konsulentvirksomheden Netplan bliver opløst i slutningen af måneden. Ifølge Statstidende begærer selskabet om konkurs per. 4. juli.

Alle aktiviteter ophører og eventuelle kunder henvises til Netplan-stifter Torben Runes hjemmeside og anden virksomhed, Teleanalyse.

”Med udgangen af juli måned 2019 er aktiviteterne i Netplan A/S ophørt. Det er gjort som konsekvens af de senere års udvikling som har betydet, at kunder i stadig højere grad efterspørger endnu mere specialiseret rådgivning inden for teleområdet.

Fremover leveres telespecialist-rådgivning af Teleanalyse, som drives af Netplans oprindelige stifter Torben Rune, i samarbejde med en stribe af landets dygtigste specialister inden for teleområdet.” lyder beskeden på Torben Runes hjemmeside.

Netplan blev grundlagt i 1994 af teleanalytiker Torben Rune og blev i årene 2000, 2007, 2008 og 2009 kåret som gazellevirksomhed.

Selskabet blev i 2018 mødt af krav om en millionerstatning fra Ishøj Kommune efter anklager om fejlbehæftet og mangelfuld rådgivning i forbindelsen med etableringen kommunalt antenneanlæg.

Netplan har efterfølgende afvist kravet fra kommunen.

Læs mere om sagen her: Ishøj Kommune vil have telefirmaet Netplan til at betale million-regning tilbage: "Netplans rådgivning af Ishøj Kommune har været behæftet med så mange og væsentlige fejl, at den reelt har været værdiløs"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere