Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Apple-analytiker: Alle iPhones får 5G i 2020

Modsat tidligere forlydender, får hele Apples 2020 iPhone-kollektion den lynhurtige 5G-teknologi ombord.

Mens Apple ikke synes at være klar til at tage springet ud i 5G-æraen i år, ser tingene anderledes ud når det gælder 2020-kollektionen.

Den velorienterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fortæller i en investornotits, at tre 5G-iphones er i støbeskeen hos den førende mobilproducent.

Dermed bliver alle de planlagte iPhone for 2020 ekviperet med 5G-modems. Det skriver netmediet Macrumors.

Han lod ellers tidligere forstå, at det kun er dele af Apples iPhone-portefølje, der vil få 5G-evner ombord i 2020. Givetvis på grund af Apples kvaler med at finde en passende leverandør af 5G-komponenter efter flere års patentstrid med chip- og modem-specialisten Qualcomm.

Mens Apple tidligere planlagde at bruge Intels komponenter, har forliget med Qualcomm forårsaget, at Intels først opgav 5G-forretningen til smartphones og siden solgte afdelingen videre til Apple.

Se også: Apple bekræfter opkøb af Intels modem-forretning: Her er detaljerne i handlen

Apples 5G-iPhones

Apples portefølje for 2020 rygtes til at bestå af tre iPhones i varierende størrelser, som vil tage udgangspunkt i den kommende 2019-kollektion.

Mindst bliver en mere kompakt afløser til den nuværende iPhone Xs, med en skærmstørrelse på omkring 5,4 tommer mod 5,8 i dag.

Den store iPhone Xs Max’ skærm vil få vokseværk og udvide til 6,7 tommer mod 6,5 tommer i dag.

Sidste model i familien bliver en prisvenlig afløser til den nuværende iPhone Xr, som skulle hold fast i det 6,1 tommers format som findes i dag. Ming-Chi Kuo nævner her, at selve skærmtypen vil få en overhaling til OLED-teknologi.

Apples forventes allerede at løfte sløret for de nye formater i september måned, hvor selskabet forventes at vise det design frem, som skal afløse den nuværende iPhone X, Xr og Xs-kollektion.

Se også: Indsigt: Derfor er Apple faldet til patten i den blodige strid med Qualcomm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere