Artikel top billede

Apple-analytiker: Alle iPhones får 5G i 2020

Modsat tidligere forlydender, får hele Apples 2020 iPhone-kollektion den lynhurtige 5G-teknologi ombord.

Mens Apple ikke synes at være klar til at tage springet ud i 5G-æraen i år, ser tingene anderledes ud når det gælder 2020-kollektionen.

Den velorienterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fortæller i en investornotits, at tre 5G-iphones er i støbeskeen hos den førende mobilproducent.

Dermed bliver alle de planlagte iPhone for 2020 ekviperet med 5G-modems. Det skriver netmediet Macrumors.

Han lod ellers tidligere forstå, at det kun er dele af Apples iPhone-portefølje, der vil få 5G-evner ombord i 2020. Givetvis på grund af Apples kvaler med at finde en passende leverandør af 5G-komponenter efter flere års patentstrid med chip- og modem-specialisten Qualcomm.

Mens Apple tidligere planlagde at bruge Intels komponenter, har forliget med Qualcomm forårsaget, at Intels først opgav 5G-forretningen til smartphones og siden solgte afdelingen videre til Apple.

Se også: Apple bekræfter opkøb af Intels modem-forretning: Her er detaljerne i handlen

Apples 5G-iPhones

Apples portefølje for 2020 rygtes til at bestå af tre iPhones i varierende størrelser, som vil tage udgangspunkt i den kommende 2019-kollektion.

Mindst bliver en mere kompakt afløser til den nuværende iPhone Xs, med en skærmstørrelse på omkring 5,4 tommer mod 5,8 i dag.

Den store iPhone Xs Max’ skærm vil få vokseværk og udvide til 6,7 tommer mod 6,5 tommer i dag.

Sidste model i familien bliver en prisvenlig afløser til den nuværende iPhone Xr, som skulle hold fast i det 6,1 tommers format som findes i dag. Ming-Chi Kuo nævner her, at selve skærmtypen vil få en overhaling til OLED-teknologi.

Apples forventes allerede at løfte sløret for de nye formater i september måned, hvor selskabet forventes at vise det design frem, som skal afløse den nuværende iPhone X, Xr og Xs-kollektion.

Se også: Indsigt: Derfor er Apple faldet til patten i den blodige strid med Qualcomm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.