Artikel top billede

Huawei præsenterer vild vækst trods Trump-sanktioner: Mobilsalg vokser med 24 procent

Huawei øger selskabets omsætning med omkring 73 milliarder kroner sammenlignet med de første seks måneder i 2018. Den store stigning i omsætningen sker på trods af de amerikanske handelsrestriktioner, der har ramt den kinesiske it-gigant.

Trods den amerikanske præsident Donald Trumps handelsrestriktioner mod Huawei, buldrer væksten hos den kinesiske it-gigant derudaf.

Huaweis omsætning for første halvår 2019 er vokset med 23 procent til 390 milliarder kroner.

Det er omkring 73 milliarder kroner mere end i samme periode 2018.

Det er især et øget salg af Huawei-mobiltelefoner, der bærer væksten hos den kinesiske mastodont.

Her er salget vokset med 24 procent.

Stignignen i salget af mobiltelefoner er primært sket på de hjemlige markeder, da Donald Trumps sanktioner mod Huawei betyder, at amerikanske virksomheder med henvisning til den nationale sikkerhed ikke må anvende teknologi fra Huawei, ligesom flere Huawei-produkter er blevet sortlistet på det amerikanske marked.

Læs også: Huawei er klar med eget styresystem som Android-afløser til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere