Artikel top billede

Huawei præsenterer vild vækst trods Trump-sanktioner: Mobilsalg vokser med 24 procent

Huawei øger selskabets omsætning med omkring 73 milliarder kroner sammenlignet med de første seks måneder i 2018. Den store stigning i omsætningen sker på trods af de amerikanske handelsrestriktioner, der har ramt den kinesiske it-gigant.

Trods den amerikanske præsident Donald Trumps handelsrestriktioner mod Huawei, buldrer væksten hos den kinesiske it-gigant derudaf.

Huaweis omsætning for første halvår 2019 er vokset med 23 procent til 390 milliarder kroner.

Det er omkring 73 milliarder kroner mere end i samme periode 2018.

Det er især et øget salg af Huawei-mobiltelefoner, der bærer væksten hos den kinesiske mastodont.

Her er salget vokset med 24 procent.

Stignignen i salget af mobiltelefoner er primært sket på de hjemlige markeder, da Donald Trumps sanktioner mod Huawei betyder, at amerikanske virksomheder med henvisning til den nationale sikkerhed ikke må anvende teknologi fra Huawei, ligesom flere Huawei-produkter er blevet sortlistet på det amerikanske marked.

Læs også: Huawei er klar med eget styresystem som Android-afløser til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere