Artikel top billede

Apple løfter sløret på endnu et produkt: Her kan du forvente at få fat på det nye betalingskort

Efter flere måneder efter offentliggørelsen sætter Apple nu dato på, hvornår du kan forvente at få fingerne i et betalingskort fra teknologigiganten. Kortet er udarbejdet i samarbejde med storbanken Goldman Sachs

Tidligere på året sprang den amerikanske teknologigigant Apple ud som udbyder af bankløsninger.

Det skal nemlig fremover være muligt at betale med et såkaldt Apple Card.

I forbindelse med selskabets offentliggørelse af regnskabet for tredje kvartal løftede topchef Tim Cook samtidig sløret for, at Apples kunder kan forvente at få fingrene i det nye betalingskort allerede til august.

Læs også: Apple springer ud som udbyder af bankløsninger: Mød Apple Card

Det nye betalingskort bliver et supplement til den nuværende Apple Pay-løsning, der er en konkurent til danske Mobilepay.

I samarbejde med Goldmann Sachs får Apples kunder mulighed for at betale med kortet og overvåge sine transaktioner i sin iPhones Wallet app.

I bedste Apple-stil vil kortet være yderst minimalistisk og vil være helt fri for oplysninger på selve kortet såsom kortnummer, CVV-sikkerhedskode, udløbsdato og underskrift.

Alle de oplysninger vil i stedet være at finde i Cash-app’en.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere