Artikel top billede

Apple løfter sløret på endnu et produkt: Her kan du forvente at få fat på det nye betalingskort

Efter flere måneder efter offentliggørelsen sætter Apple nu dato på, hvornår du kan forvente at få fingerne i et betalingskort fra teknologigiganten. Kortet er udarbejdet i samarbejde med storbanken Goldman Sachs

Tidligere på året sprang den amerikanske teknologigigant Apple ud som udbyder af bankløsninger.

Det skal nemlig fremover være muligt at betale med et såkaldt Apple Card.

I forbindelse med selskabets offentliggørelse af regnskabet for tredje kvartal løftede topchef Tim Cook samtidig sløret for, at Apples kunder kan forvente at få fingrene i det nye betalingskort allerede til august.

Læs også: Apple springer ud som udbyder af bankløsninger: Mød Apple Card

Det nye betalingskort bliver et supplement til den nuværende Apple Pay-løsning, der er en konkurent til danske Mobilepay.

I samarbejde med Goldmann Sachs får Apples kunder mulighed for at betale med kortet og overvåge sine transaktioner i sin iPhones Wallet app.

I bedste Apple-stil vil kortet være yderst minimalistisk og vil være helt fri for oplysninger på selve kortet såsom kortnummer, CVV-sikkerhedskode, udløbsdato og underskrift.

Alle de oplysninger vil i stedet være at finde i Cash-app’en.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere