Artikel top billede

Hacker har brudt ind hos Los Angeles' politi og stjålet data på 20.000 personer

En hacker har stjålet personlige data fra Los Angeles' politis databaser på 20.000 personer. Efterfølgende sendte den uidentificerede hacker en mail til politiafdelingen med uddrag fra de stjålne data.

En hacker har røvet Los Angeles' politis databaser og er sluppet afsted med personoplysninger på omkring 20.000 personer.

17.000 af dem er personer, der har søgt job hos politiet, og de resterende er ansatte betjente.

Det skriver mediet The Register.

Det drejer sig om stjålne oplysninger såsom navne, fødselsdatoer, dele af deres sygesikringsnumre, mailadresser og kodeord, der er brugt i forbindelse med jobsøgning hos enheden.

Efter angrebet tilsendte hackeren et uddrag af oplysningerne til politistationen. Politiet i Los Angeles har bekræftet hændelsen fra den uidentificerede hacker og kommet med følgende udtalelse:

"Datasikkerhed har en vital betydning for politiafdelingen i Los Angeles, og vi er optaget af at beskytte privatlivet for dem, der er tilknyttet vores enhed."

Læs mere om et nyligt hackerangreb her: It-kriminelle udnytter viralt app-hit til hackerangreb: Sådan får hackere adgang til din mobil
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere