Artikel top billede

Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen | Foto: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT
Udgivet 6. august 2019 kl. 10.06

Jeg havde blot været her i 14 dage tilbage i 2009, og så var der en kæmpe organisationsændring, hvor en masse chefer blev afskediget, så der blev flyttet rundt på en masse ansvarsområder.

Pludselig fik jeg ansvaret for alle DR’s biler. Det havde jeg slet ikke set komme. Jeg har arbejdet med it hele min karriere.

Det endte vel på mit bord, fordi man tænkte, at det med biler jo nok havde noget med teknik at gøre.

Efter ti år i DR har jeg ikke længere ansvaret for bilerne, men jeg er faktisk ansvarlig for et værksted med elektrikere og en smed.

Det er mest fordi, vi trækker så mange kabler i studier og kontrolrum.

Jeg nåede at have ansvaret for bilerne i et par år, og det gik fint.

Mikkel Müller, CIO i DR.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.