Nets-chefer misser kæmpe bonus som følge af milliardhandel med Mastercard

Flere Nets-chefer må vinke til farvel til selskabets lukrative incitamentsprogram frem mod 2022. Som en direkte konsekvens af Nets' frasalg af virksomhedens konto-til-konto-baserede tjenester til Mastercard for over 21 milliarder kroner tvinges Nets-cheferne til at sælge deres Nets-aktier til en aktuel kurs.

60 til 70 Nets-chefer har udsigt til at dele op imod syv milliarder kroner, hvis det lykkes for den danske betalingsgigant at øge driftsresultatet med 50 procent samt nedbringe gælden væsentligt frem mod 2022.

Men Nets' frasalg af selskabets konto-til-konto-baserede tjenester, herunder Betalingsserivce, til Mastercard, betyder nu, at en række Nets-chefer må vinke farvel til det lukrative incitamentsprogram.

Nets oplyser nemlig til Finanswatch, at alle medarbejdere, som indgår i den over 21 milliarder kroner store handel med Mastercard, vil blive bedt om at frasælge deres aktier til en aktuel værdiansættelse.

Den eksakte pris for handlen er Prisen er 2,85 milliarder euro, svarende til omkring 21,3 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her: Nets sælger Betalingsservice til Mastercard i kæmpe milliardhandelNets ved ikke hvor mange chefer der er tale
Det står endnu uklart, hvor mange chefer, der bliver tvunget til at sælge deres Nets-aktier som følge af handlen med Mastercard, men Computerworld kunne tirsdag afsløre, at Mastercard i alt vil overtage 270 medarbejdere fra Nets.

Det kan du læse mere om her: Mastercard overtager 270 Nets-medarbejdere som del af milliardhandel

Frasalget til Mastercard svarer dog til omkring en tredjedel af Nets' samlede forretning, det må derfor antages, at der vil være tale om en betydelig andel af Nets-chefer, som ryger ud af incitamentsprogrammet.Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.