Artikel top billede

Tumblr solgt for en brøkdel af tidligere købspris: Så meget er værdien af selskabet faldet

Det sociale blognetværk Tumblr er blevet solgt til hjemmeside-selskabet Wordpress. Men værdien af blog-netværket er faldet drastisk siden det seneste salg.

Tumblr er blevet solgt af ejeren Verizon til hjemmeside-selskabet Wordpress for et betydeligt lavere beløb end det seneste salg lød på.

I 2013 købte Yahoo nemlig blognetværket Tumblr for 1,1 milliarder dollar, eller hvad der svarer til omkring 7,3 milliarder kroner. Senere overtog Verizon Yahoo og dermed også Tumblr.

Den pris er dog faldet drastisk i løbet af det sidste seks år. Wordpress har ifølge The Verge betalt mindre end tre millioner dollar for at overtage Tumblr.

Læs også: Yahoo køber blog-gigant for 6,4 milliarder kroner

Det svarer til omkring 20 millioner kroner, som selskabet altså tilsyneladende i dag er værd.

Dermed er Tumblrs værdi altså faldet med mere end syv milliarder kroner på bare seks år.

The Verge tilskriver den decimerede købspris, at andre sociale medier som Snapchat, Instagram og Facebook de senere år har domineret markedet.

Opkøbet i 2013 betød at Tumblr og Yahoo tilsammen nåede en brugerdatabase på en milliard brugere. Planen var derfor at opkøbet dengang skulle hjælpe med at tiltrække endnu flere annoncørere.

Læs også: Skift password nu: Stjålne login-oplysninger til 200 millioner mail-konti sat til salg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere