Artikel top billede

Tumblr solgt for en brøkdel af tidligere købspris: Så meget er værdien af selskabet faldet

Det sociale blognetværk Tumblr er blevet solgt til hjemmeside-selskabet Wordpress. Men værdien af blog-netværket er faldet drastisk siden det seneste salg.

Tumblr er blevet solgt af ejeren Verizon til hjemmeside-selskabet Wordpress for et betydeligt lavere beløb end det seneste salg lød på.

I 2013 købte Yahoo nemlig blognetværket Tumblr for 1,1 milliarder dollar, eller hvad der svarer til omkring 7,3 milliarder kroner. Senere overtog Verizon Yahoo og dermed også Tumblr.

Den pris er dog faldet drastisk i løbet af det sidste seks år. Wordpress har ifølge The Verge betalt mindre end tre millioner dollar for at overtage Tumblr.

Læs også: Yahoo køber blog-gigant for 6,4 milliarder kroner

Det svarer til omkring 20 millioner kroner, som selskabet altså tilsyneladende i dag er værd.

Dermed er Tumblrs værdi altså faldet med mere end syv milliarder kroner på bare seks år.

The Verge tilskriver den decimerede købspris, at andre sociale medier som Snapchat, Instagram og Facebook de senere år har domineret markedet.

Opkøbet i 2013 betød at Tumblr og Yahoo tilsammen nåede en brugerdatabase på en milliard brugere. Planen var derfor at opkøbet dengang skulle hjælpe med at tiltrække endnu flere annoncørere.

Læs også: Skift password nu: Stjålne login-oplysninger til 200 millioner mail-konti sat til salg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.