Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Tumblr solgt for en brøkdel af tidligere købspris: Så meget er værdien af selskabet faldet

Det sociale blognetværk Tumblr er blevet solgt til hjemmeside-selskabet Wordpress. Men værdien af blog-netværket er faldet drastisk siden det seneste salg.

Tumblr er blevet solgt af ejeren Verizon til hjemmeside-selskabet Wordpress for et betydeligt lavere beløb end det seneste salg lød på.

I 2013 købte Yahoo nemlig blognetværket Tumblr for 1,1 milliarder dollar, eller hvad der svarer til omkring 7,3 milliarder kroner. Senere overtog Verizon Yahoo og dermed også Tumblr.

Den pris er dog faldet drastisk i løbet af det sidste seks år. Wordpress har ifølge The Verge betalt mindre end tre millioner dollar for at overtage Tumblr.

Læs også: Yahoo køber blog-gigant for 6,4 milliarder kroner

Det svarer til omkring 20 millioner kroner, som selskabet altså tilsyneladende i dag er værd.

Dermed er Tumblrs værdi altså faldet med mere end syv milliarder kroner på bare seks år.

The Verge tilskriver den decimerede købspris, at andre sociale medier som Snapchat, Instagram og Facebook de senere år har domineret markedet.

Opkøbet i 2013 betød at Tumblr og Yahoo tilsammen nåede en brugerdatabase på en milliard brugere. Planen var derfor at opkøbet dengang skulle hjælpe med at tiltrække endnu flere annoncørere.

Læs også: Skift password nu: Stjålne login-oplysninger til 200 millioner mail-konti sat til salg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere