Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Alexandra Instituttet udnævner ny CEO: Han afløser Ole Lerhmann Madsen 1. oktober

Aarhusianske Alexandra Instituttet har udnævnt ny CEO, der skal afløse Ole Lerhmann Madsen, som i foråret meddelte, at han trak sig efter 19 år på posten.

Aarhusianske Alexandra Instituttet har fundet ny sin nye administrerende direktør, som nu kommer til at stå i spidsen for organisationens udvikling.

Han afløser Ole Lerhmann Madsen, der i foråret meddelte, at han trak sig fra posten, som han har haft i 19 år.

Det kan du læse mere om her: Alexandra Instituttets direktør trækker sig efter 19 år på posten: Nu indledes jagten på ny topchef

Alexandra Instituttets nye direktør er den 43-årige datalog Niels Husted Kjær.

Han kommer fra stillingen fra nordisk it-direktør i Agfra HealthCare.

“Niels Husted Kjær har tidligere været General Manager ved Karos Health A/S og før dette hos Medical Insight A/S, hvor han startede som softwareudvikler. Derefter blev han R&D Manager, og de seneste tre år har han haft rollen som CTO,” lyder det fra Alexandra Instituttet.

“Niels er ikke helt ny for miljøet i iot-byen Katrinebjerg, da han som datalogistuderende var ansat i det daværende Center for it-forskning tilbage i 1999, hvor han arbejdede med virtual reality-programmering i Center for Avanceret Visualisering og Interaktion (CAVI),” lyder det.

Niels Husted Kjær meddeler, at han altid har været interesseret i højteknologiske digitale løsninger og i at omsætte viden og højteknologi til ‘produkter og ydelser.’

“Det er netop, hvad Alexandra Instituttet arbejder med hver eneste dag. Jeg glæder mig meget til at komme helt tæt på, hvor tingene sker. Samtidig bliver det virkelig spændende at stå i spidsen for så kompetente medarbejdere med højt fagligt niveau,” siger han.

Han overtager posten 1. oktober og skal i den første periode arbejde sammen med afgående Ole Lerhmann Madsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere