Artikel top billede

Alexandra Instituttet udnævner ny CEO: Han afløser Ole Lerhmann Madsen 1. oktober

Aarhusianske Alexandra Instituttet har udnævnt ny CEO, der skal afløse Ole Lerhmann Madsen, som i foråret meddelte, at han trak sig efter 19 år på posten.

Aarhusianske Alexandra Instituttet har fundet ny sin nye administrerende direktør, som nu kommer til at stå i spidsen for organisationens udvikling.

Han afløser Ole Lerhmann Madsen, der i foråret meddelte, at han trak sig fra posten, som han har haft i 19 år.

Det kan du læse mere om her: Alexandra Instituttets direktør trækker sig efter 19 år på posten: Nu indledes jagten på ny topchef

Alexandra Instituttets nye direktør er den 43-årige datalog Niels Husted Kjær.

Han kommer fra stillingen fra nordisk it-direktør i Agfra HealthCare.

“Niels Husted Kjær har tidligere været General Manager ved Karos Health A/S og før dette hos Medical Insight A/S, hvor han startede som softwareudvikler. Derefter blev han R&D Manager, og de seneste tre år har han haft rollen som CTO,” lyder det fra Alexandra Instituttet.

“Niels er ikke helt ny for miljøet i iot-byen Katrinebjerg, da han som datalogistuderende var ansat i det daværende Center for it-forskning tilbage i 1999, hvor han arbejdede med virtual reality-programmering i Center for Avanceret Visualisering og Interaktion (CAVI),” lyder det.

Niels Husted Kjær meddeler, at han altid har været interesseret i højteknologiske digitale løsninger og i at omsætte viden og højteknologi til ‘produkter og ydelser.’

“Det er netop, hvad Alexandra Instituttet arbejder med hver eneste dag. Jeg glæder mig meget til at komme helt tæt på, hvor tingene sker. Samtidig bliver det virkelig spændende at stå i spidsen for så kompetente medarbejdere med højt fagligt niveau,” siger han.

Han overtager posten 1. oktober og skal i den første periode arbejde sammen med afgående Ole Lerhmann Madsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere