Artikel top billede

Alexandra Instituttet udnævner ny CEO: Han afløser Ole Lerhmann Madsen 1. oktober

Aarhusianske Alexandra Instituttet har udnævnt ny CEO, der skal afløse Ole Lerhmann Madsen, som i foråret meddelte, at han trak sig efter 19 år på posten.

Aarhusianske Alexandra Instituttet har fundet ny sin nye administrerende direktør, som nu kommer til at stå i spidsen for organisationens udvikling.

Han afløser Ole Lerhmann Madsen, der i foråret meddelte, at han trak sig fra posten, som han har haft i 19 år.

Det kan du læse mere om her: Alexandra Instituttets direktør trækker sig efter 19 år på posten: Nu indledes jagten på ny topchef

Alexandra Instituttets nye direktør er den 43-årige datalog Niels Husted Kjær.

Han kommer fra stillingen fra nordisk it-direktør i Agfra HealthCare.

“Niels Husted Kjær har tidligere været General Manager ved Karos Health A/S og før dette hos Medical Insight A/S, hvor han startede som softwareudvikler. Derefter blev han R&D Manager, og de seneste tre år har han haft rollen som CTO,” lyder det fra Alexandra Instituttet.

“Niels er ikke helt ny for miljøet i iot-byen Katrinebjerg, da han som datalogistuderende var ansat i det daværende Center for it-forskning tilbage i 1999, hvor han arbejdede med virtual reality-programmering i Center for Avanceret Visualisering og Interaktion (CAVI),” lyder det.

Niels Husted Kjær meddeler, at han altid har været interesseret i højteknologiske digitale løsninger og i at omsætte viden og højteknologi til ‘produkter og ydelser.’

“Det er netop, hvad Alexandra Instituttet arbejder med hver eneste dag. Jeg glæder mig meget til at komme helt tæt på, hvor tingene sker. Samtidig bliver det virkelig spændende at stå i spidsen for så kompetente medarbejdere med højt fagligt niveau,” siger han.

Han overtager posten 1. oktober og skal i den første periode arbejde sammen med afgående Ole Lerhmann Madsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere